Witam. Czy opłaca się iść na pielęgniarstwo w Ostrowcu? Jak wygląda obłożenie zajęć w tygodniu i czy rzeczywiście łatwo znaleźć pracę?
A dlaczego lekarz bawi się w sekciarskie obrzędy? Grzegorz Braun zgasił gaśnicą świeczki w sejmie i zaraz po ich zgaszeniu lekarka będąca w sejmie natychmiast się na niego rzuciła z łapami, szarpała go, opluła go i kopała co doskonale widać na nagraniach wideo, a mimo to prokuratura postawiła zarzuty Braunowi a nie tej lekarce. Dlaczego? Nawet jakiś tam rabin przyznał, że to całe Chabad Lubawicz nie jest żadną wspólnotą religijną zarejestrowaną w Polsce, tylko to jest sekta!
Lekarz Magdalena Gudzińska-Adamczyk - bardzo dobry internista, lekarz chorób zakaźnych z miasta Warszawa. Szerzej znana jako tzw. Joker https://duckduckgo.com/?q=magdalena+gudzi%C5%84ska-adamczyk
Poskromienie Jokera xD
To kto w końcu spartaczył sprawę unijnego dofinansowania? Admin zamknął dyskusję i pokasował wpisy. Dlaczego? Pewnie sam nawet tego nie wie xD
Ktoś ma obowiązek to robić, bo za to bierze pieniądze, a jeśli tego nie robi, to jest to niedopełnienie obowiązków.
A mnie kiedyś w szpitalu kobitka lewatywkę zrobiła, bo nie robiłem od tygodnia i co? W sumie sam mogłem sobie to zrobić, bo co to za problem, ale jak chciała sama to OK. Pytają się w szpitalu czy stolec był i jak już tydzień nie robisz to lewatywka w łazience :P Ta taka malutka guma gruszeczka :)