Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 67

Odp.: Integrator za 20mln przy ul. Sandomierskiej miał powstać do końca maja 2025

Filmik o ziomeczku który będzie grał w grę w sylwestrową nockę oczywiście w Tomb Ridera

"Będę Grał w Grę" to kultowe wyrażenie, które stało się popularne dzięki nagraniu, w którym młody chłopak zapowiada swoje plany na sylwestra. Jego szczerość i prostota przekazu zdobyły sympatię internautów, a fraza stała się symbolem chwili relaksu i pasji do gier komputerowych. KIM JEST "BĘDĘ GRAŁ W GRĘ"? https://www.youtube.com/watch?v=4OHdTWQ9It4

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Integrator za 20mln przy ul. Sandomierskiej miał powstać do końca maja 2025

O programie

Program zarówno dla entuzjastów gier, jak i tych którzy zazwyczaj przechodzą obok nich. Recenzje najnowszych produkcji, zapowiedzi głośnych premier, relacje z imprez e-sportowych. Oprócz tego dawka dobrego humoru i gry do wygrania. https://www.eska.tv/program/bede-gral-w-gre/

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 70

Odp.: Integrator za 20mln przy ul. Sandomierskiej miał powstać do końca maja 2025

BĘDĘ GRAŁ W GRĘ https://genius.com/Ry23-bede-gra-w-gre-lyrics

RY23

Featuring

DJ Soina

Producer

Sivy (Producent)

Track 6 on

Ostatnia Wieczerza

May 22, 2023

1 viewer

BĘDĘ GRAŁ W GRĘ Lyrics | 2 Contributors

[Zwrotka 1]

Halo baza? Żadna zaraza nie będzie mną władać!

Robię co chce pokazać i mówię to co chce gadać

Nie mam zamiaru się skradać, wchodzę z buta i jestem!

W świecie toksycznym, syntetycznym jaki poliester, o!

Western! Dziki zachód niezmiennie

Każdy samotny kowboj codzień przemierza prerie

Znów rzucam całą serię i to leci nad miastem, wszystko co staje na mej drodze zamieniam w miazgę

Znasz mnie, więc wiesz czego się spodziewać

Powoli do góry - tak powstają drzewa

Nie ma co ziewać, jak te nieroby cwane - wszystko co łączy ich z drzewem to flow drewniane

A gdy upadnę to wstanę, tego nie muszę tłumaczyć tak jak tego że nic nie przyjdzie bez ciężkiej pracy

Nikt nie poda na tacy, a więc idę po swoje

I choć nie znam przyszłości to o jutro się nie boję

[Refren x2]

Jestem graczem! Kto mnie zna ten wie

Pady mam, kody znam, PDG!

Jestem graczem, biorę bit i tnę!

Nie pytaj mnie co będę robił - będę grał w grę!

[Zwrotka 2]

Stary wyga, tylko klasyka - po prostu RY!

Jeśli Ci coś nie styka, wypierdalaj tam są drzwi!

Nasza klika jak bomba tyka na scenie w Poznaniu

Wciąż jest jak Godzilla dla tych karakanów

To flow płynie z kranu, że aż przelewa wannę

Gdy raz to poczujesz zaraz kupujesz karnet

Mam [?] którą siekam na plastry, jestem autorem nie ofiarą tej creepy pasty

To nie flow prosto z taśmy, to gracz prosto z pieca

Wypalany ogniem żeby ogień wzniecał, skrzydła żeby poleciał plus ciężka praca - połączenie tych wszystkich mocy tworzy gracza

Wraca! Bo praca popłaca nawet na kaca, wypłaca i daje Ci tyle ile wymacasz

Zawsze na czas jak w zegarku ze Szwajcarii, cztery jeden na karku, w gardle gazowy palnik

[Refren x2]

Jestem graczem! Kto mnie zna ten wie

Pady mam, kody znam, PDG!

Jestem graczem, biorę bit i tnę!

Nie pytaj mnie co będę robił - będę grał w grę!

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 77

Szybki Lopez to bohater dowcipów, w których działanie bohatera wyprzedza dziejącą się sytuację.

Speed dating rusza wolontariusza :)

ChatGPT: Pewnego razu na spotkaniu biznesowym, które odbyło się w formie speed datingu, wszyscy siedzieli przy Długim Stole, z Szybkim Lopezem na czołowej pozycji. Wszyscy byli podekscytowani, gotowi do nawiązywania nowych znajomości.

Szybki Lopez w pewnym momencie postanowił wprowadzić trochę humoru. Zerknął na swoją lewą stronę, widząc kierownika marketingu, i powiedział: "Wiesz, myślałem, że speed dating to świetny sposób na szybkie randki, ale to wszystko zbyt poważne! Może są jakieś szybkie sposoby na umówienie się na kolejne spotkanie?"

Kierownik marketingu odpowiedział z uśmiechem: "Może po prostu podaruj im wizytówki z napisem 'Jestem jak szybka kawa – pobudzam do działania!'"

Szybki Lopez pokiwał głową i dodał: "Albo jeszcze lepiej – 'Szybkie randki, wolne wnioski!'. W końcu, jeśli nasza współpraca będzie tak szybka jak dzisiejsze randki, z pewnością nie zdążymy się nawet poznać!"

Wszyscy przy stole wybuchnęli śmiechem, a atmosfera nagle stała się dużo luźniejsza. "Ale pamiętajcie," dodał Lopez, "jeśli na ostatnim speed datingu ktoś zaproponował Wam wspólne przedsięwzięcie, lepiej najpierw zapytać, czy nie jest przypadkiem 'wolontariuszem'!"

Cała sala znów się roześmiała, a spotkanie biznesowe zamieniło się w miłą i twórczą interakcję. Szybki Lopez na pewno wiedział, jak wprowadzić najlepszy humor do poważnych rozmów!

http://www.ostrowiecnr1.pl/forum/watek/kto-zostanie-dyrektorem-centrum-rozwoju-lokalnego/s8/

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Integrator za 20mln przy ul. Sandomierskiej miał powstać do końca maja 2025

Informujemy, iż w dniu 16 maja 2024 r., w związku z wyborem na urząd starosty ostrowieckiego Agnieszka Rogalińska przestała sprawować funkcję Dyrektora Centrum Rozwoju Lokalnego. Tego samego dnia decyzją Prezydenta Miasta Artura Łakomca pełniącym obowiązki Dyrektora CRL został wyznaczony Łukasz Kot – kierownik Działu Obsługi Inwestorów i Przedsiębiorczości. https://crl.ostrowiec.pl/2024/05/zmiana-na-stanowisku-dyrektora-crl/

https://radioostrowiec.pl/2024/06/11/konkurs-na-dyrektora-centrum-rozwoju-lokalnego-ogloszony/

– Wpłynęły dwie oferty, spośród nich jedna została zakwalifikowana do drugiego etapu. W wyniku przeprowadzonego naboru wyłoniony został pan Marcin Marzec, który spełnił wszystkie oczekiwania w zakresie wiedzy, wykształcenia, które były niezbędne na stanowisku dyrektora Centrum Rozwoju Lokalnego – informuje wiceprezydent Ostrowca Katarzyna Piętos. Druga osoba, która brała udział w konkursie, zdaniem komisji nie spełniła wymogów formalnych, ale złożyła sprzeciw. Komisja konkursowa jednak podtrzymała swoją decyzję. https://radioostrowiec.pl/2024/07/02/marcin-marzec-zostal-nowym-dyrektorem-centrum-rozwoju-lokalnego/

Z dniem 3 lutego 2025 r. stanowisko Zastępcy Dyrektora Centrum Rozwoju Lokalnego objęła Pani Marta Dobrowolska – Wesołowska. Panią Martę w zespole CRL powitał Dyrektor Marcin Marzec, była tez okazja do zapoznania się ze współpracownikami, a następnie z czekającymi nową Wicedyrektor zadaniami. https://crl.ostrowiec.pl/2025/02/zastepca-dyrektora-crl-objela-swoje-stanowisko/

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

– Zachęcam wszystkich, którzy spełniają wymogi, komisja konkursowa będzie wybierać wśród najlepszych – mówi prezydent Ostrowca Artur Łakomiec.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
8 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -