Admin tego forum powinien się iśc leczyć!!!!!!!!! Wczoraj około godziny 20 dodałem post do jednego z wątków i nadal oczekuje on na weryfikacje mimo że za mną dodano juz 3 posty do tego samego wątku. Człowieku adminie kto ci dał tą funkcje na tym forum?
Właścicielem Portalu www.ostrowiecnr1.pl jest firma:
53-443 Wrocław
Ul. Pereca 15
NIP: 6612044546
REGON: 020879784
napisz
Nowatorscy.com
53-443 Wrocław
Ul. Pereca 15
Tel: +48 696 875 422
NIP: 6612044546, REGON: 020879784
wojciech.krajewski@nowatorscy.com
a wiesz co oni robią z tymi mailami do nich? Już niejeden wysłałem i ani razu nie dostałem odpowiedzi. O czym to świadczy? O braku kultury.
Super, że podał Pan kontakt do Admina, ale jest jeden problem bo Admin nie odbiera telefonów ani nie odpowiada na emaile....
Zastanawiam się na czym polega jego zadanie ....
Tutaj podano dokładny adres pocztowy:
http://miejsca.wroclaw.gazeta.pl/miejsca_wroclaw/161606080/Nowatorscy+Com+E+Us%C5%82ugi+Wojciech+Krajewski/miasto-Wroc%C5%82aw/p/
Brawo ,Brawo ,Brawo to zapewne już setny temat o tym kto jest adminem i jak go znaleźć ,proponuje jeszcze 200 takich założyć .
Tu jest idealne miejsce www.żal.pl
Brawoooo! Odpowiedziałeś dosłownie w każdym.. jesteś idolem wszystkich trolli.
Ja o 14 wczoraj i do dzisiaj oczekuje na wetyfikację, a nie był obrazliwy ,
ale jakim cudem posty pisane po moim zostały zweryfikowane a mój nie? Co przeoczył go? czy może zastanawiał się czy go opublikować? Dla mnie administrator tego forum to nie właściwa osoba na nie właściwym stanowisku...
Dlaczego post oczekuje na weryfikację?
W marcu 2011 r. wprowadziliśmy weryfikację postów, ponieważ Forumowicze zbyt często łamali Zasady Forum, co powodowało gorsze funkcjonowanie Forum. Nie weryfikujemy wszystkich postów. Ogólna zasada przekazywania postów do weryfikacji jest następująca: im więcej postów dany autor napisał i im więcej jest wśród nich postów zgodnych z Zasadami Forum, tym rzadziej posty tego autora są weryfikowane; i odwrotnie: im więcej postów sprzecznych z Zasadami Forum, tym częściej posty są przekazywane do weryfikacji. Czas oczekiwania na weryfikację wynosi od 1 minuty do nawet kilku godzin.
Ja pod tym postem którego napisałem o godzinie 13:45 napisałem następny i oczekuje on na weryfikacje... porażka
Kurde poszukajcie sobie poprzednich tematów ,admin,cenzura ,białoruś itp
to że dany post nie łamie przepisów o niczym nie świadczy z tego co widzę w tematach drażliwych w których administrator może ponieść konsekwencje np wypadek w Miłkowie jest 37 czekających na weryfikacje .
Najdłużej post czekał mi na weryfikacje ponad dobę i zapewne jest wielu takich co takie sytuacje mieli .
To że się inaczej podpiszecie nic Wam nie da i tak będziecie blokowani ,nawet zmiana IP tego nie zmieni być może to ciasteczka ale nie znam się na tym na tyle by tak twierdzić .
Jeżeli wasze wpisy są często klikane jako łamiące przepisy Wy będziecie na bank blokowani jakby z urzędu ,podobnie gdy piszecie jako zalogowani i dodatkowo jako niezalogowani .
Poszukajcie w szukajcie u góry po prawej stronie bo takich tematów jest od groma .
Ja tam niemam zamiaru nic szukać. Moim zdaniem posty są weryfikowane losowo tzn jeden pójdzie drugi nie i tak w kółko po prostu przestane się wypowiadać na tym forum bo tylko mnie to drażni
Adminie, naucz się weryfikować posty. Nawet post ,,który papier najlepszy" z moją odpowiedzią -miękki czeka na weryfikację,,, który najlepszy lokal na wesele"- z moją odpowiedzią-Pałac Tarnowskich", a posty obrażajace władzę miast istnieją i nie są weryfikowane.Coś tu nie jest tak. Z postów ,,Śpiewający facet w garażu połowę pozytywnych postów schowałeś,zlikwidowałeś , a w innych forach najgorzej ubliżające zostały.
jest wątek na którym posty jednozdaniowe i poprawne czekąją ponad 10 godzin do weryfikacji - oto on