Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Admin

Ilość postów: 22 | Odsłon: 2884 | Najnowszy post
  • Admin

Admin tego forum powinien się iśc leczyć!!!!!!!!! Wczoraj około godziny 20 dodałem post do jednego z wątków i nadal oczekuje on na weryfikacje mimo że za mną dodano juz 3 posty do tego samego wątku. Człowieku adminie kto ci dał tą funkcje na tym forum?

Gość_tombak
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Admin

Właścicielem Portalu www.ostrowiecnr1.pl jest firma:

53-443 Wrocław

Ul. Pereca 15

NIP: 6612044546

REGON: 020879784

napisz

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Nowatorscy.com

53-443 Wrocław

Ul. Pereca 15

Tel: +48 696 875 422

NIP: 6612044546, REGON: 020879784

wojciech.krajewski@nowatorscy.com

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

a wiesz co oni robią z tymi mailami do nich? Już niejeden wysłałem i ani razu nie dostałem odpowiedzi. O czym to świadczy? O braku kultury.

Gość_rob2004
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 19

Odp.: Admin

Super, że podał Pan kontakt do Admina, ale jest jeden problem bo Admin nie odbiera telefonów ani nie odpowiada na emaile....

Zastanawiam się na czym polega jego zadanie ....

Gość_Joanna
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

Tutaj podano dokładny adres pocztowy:

http://miejsca.wroclaw.gazeta.pl/miejsca_wroclaw/161606080/Nowatorscy+Com+E+Us%C5%82ugi+Wojciech+Krajewski/miasto-Wroc%C5%82aw/p/

Gość_Ja
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Brawo ,Brawo ,Brawo to zapewne już setny temat o tym kto jest adminem i jak go znaleźć ,proponuje jeszcze 200 takich założyć .

Tu jest idealne miejsce www.żal.pl

Czlowiek
      Zgłoś
      Odpowiedz

Brawoooo! Odpowiedziałeś dosłownie w każdym.. jesteś idolem wszystkich trolli.

Gość_Gal z Borii
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Ja o 14 wczoraj i do dzisiaj oczekuje na wetyfikację, a nie był obrazliwy ,

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

ale jakim cudem posty pisane po moim zostały zweryfikowane a mój nie? Co przeoczył go? czy może zastanawiał się czy go opublikować? Dla mnie administrator tego forum to nie właściwa osoba na nie właściwym stanowisku...

Gość_tombak
          Zgłoś
          Odpowiedz

Dlaczego post oczekuje na weryfikację?

W marcu 2011 r. wprowadziliśmy weryfikację postów, ponieważ Forumowicze zbyt często łamali Zasady Forum, co powodowało gorsze funkcjonowanie Forum. Nie weryfikujemy wszystkich postów. Ogólna zasada przekazywania postów do weryfikacji jest następująca: im więcej postów dany autor napisał i im więcej jest wśród nich postów zgodnych z Zasadami Forum, tym rzadziej posty tego autora są weryfikowane; i odwrotnie: im więcej postów sprzecznych z Zasadami Forum, tym częściej posty są przekazywane do weryfikacji. Czas oczekiwania na weryfikację wynosi od 1 minuty do nawet kilku godzin.

Gość_tombak
            Zgłoś
            Odpowiedz

hahaha dobre mój czeka juz prawie dobe

Gość_tombak
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

Kilku, ale nie kilkunastu.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Ja pod tym postem którego napisałem o godzinie 13:45 napisałem następny i oczekuje on na weryfikacje... porażka

Gość_tombak
                Zgłoś
                Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 11

Kurde poszukajcie sobie poprzednich tematów ,admin,cenzura ,białoruś itp

to że dany post nie łamie przepisów o niczym nie świadczy z tego co widzę w tematach drażliwych w których administrator może ponieść konsekwencje np wypadek w Miłkowie jest 37 czekających na weryfikacje .

Najdłużej post czekał mi na weryfikacje ponad dobę i zapewne jest wielu takich co takie sytuacje mieli .

To że się inaczej podpiszecie nic Wam nie da i tak będziecie blokowani ,nawet zmiana IP tego nie zmieni być może to ciasteczka ale nie znam się na tym na tyle by tak twierdzić .

Jeżeli wasze wpisy są często klikane jako łamiące przepisy Wy będziecie na bank blokowani jakby z urzędu ,podobnie gdy piszecie jako zalogowani i dodatkowo jako niezalogowani .

Poszukajcie w szukajcie u góry po prawej stronie bo takich tematów jest od groma .

Czlowiek
              Zgłoś
              Odpowiedz

Ja tam niemam zamiaru nic szukać. Moim zdaniem posty są weryfikowane losowo tzn jeden pójdzie drugi nie i tak w kółko po prostu przestane się wypowiadać na tym forum bo tylko mnie to drażni

Gość_tombak
                Zgłoś
                Odpowiedz

Adminie, naucz się weryfikować posty. Nawet post ,,który papier najlepszy" z moją odpowiedzią -miękki czeka na weryfikację,,, który najlepszy lokal na wesele"- z moją odpowiedzią-Pałac Tarnowskich", a posty obrażajace władzę miast istnieją i nie są weryfikowane.Coś tu nie jest tak. Z postów ,,Śpiewający facet w garażu połowę pozytywnych postów schowałeś,zlikwidowałeś , a w innych forach najgorzej ubliżające zostały.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
4 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -