Z mojej perspektywy jak się to poczyta to .... spuszczę zasłonę milczenia. Choć słowo Targowica w kwestii Ostrowca może mieć tu dobitne znaczenie - oczywiście dla wtajemniczonych.
Masz ciekawą perspektywę, może Targowicy jest zdradą Ostrowiakòw
O tu można zobaczyć I Drużynę RP
takich kolesi jest trochę, myślę, że do czasu wejścia tej ustawy miasto umrze i będą rządzić sobą wzajemnie, raz Lichota Górczyńskim, raz Górczyński Lichotą, Wilczyński Kałamaga, Kałamagą Grabowskim, Mich Górniakiem, Pacelt będzie budował kolejne stadiony które oczywiście będą świecić .... pustkami - oto wizja miasta. No i oczywiście dla nich będzie ciągle otwarta Targowica - tylko po co?
Nie jestem wyborcą posła Górczyńskiego ale zdecydowanie popieram jego uwagi co do otwierania targowicy 3 maja.
Kolejny minus dla pana Posła. Za sięganie po moją wolność osobistą. Dzień wolny chce spędzać jak mi sie podoba. Jedni ida na ryby inni na zakupy a jeszcze inni do kościoła. Radiowęzła nie słychać zaś już na górce.
Bardz dobrze! Bo w Wielkanoc i Boze Narodzenie, powinno byc,po jednym dniu wolnym od pracy!Tak jak w krajach cywilizowanych!
A kto słyszał? Bo oni stali w takim gronie że...
wow... wiele nie potrzeba, zeby was kupic, wystarczy skrytykowac obecnego prezydenta o taka smieszna rzecz jak otwarcie targowicy i czlowiek ma juz kilkutysieczny elektorat. Dlaczego Gorczynski nie skrytykuje Wilczynskiego za to, ze Ostrowiec to miasto wymarle, ze nie ma pracy, ze nie ma zadnych perspektyw? Ze nowe pseudoinwestycje sa kompletnie nieprzemyslane? Boli mnie, ze jestem 10x bardziej inteligentny od Gorczynskiego i Wilczynskiego razem wzietych a nie mam zadnego wplywu na to co sie dzieje w miescie, zalosne.
No ale pismen powiedz, czy ty byś głosował na kogoś kto się farbuje? Głosował byś na Anne Grodzką gdybyś znał historię? Ci ludzie świadczą o sobie. To jak na zdjęciu gdzie siedziały dwa wróble i jeden mówi do ludzi o drugim: to mój sąsiad DEBIL!
"Człowieku", zastanów się co piszesz. Co ma do rzeczy, czy ktoś sie farbuje czy maluje? Pismen dobrze napisał, popieram, niech targ będzie otwarty 24 na dobę, przez 7 dni w tygodniu. I tak będzie za mało.
A kto sie maluje i co maluje?
ale jako jedyny poseł był na uroczystościach
Niech Gorczynski rowniez upomni o tym,ze przedsiembiorcy z targu nie majo urlopu wypoczynkowego,przeciez konstytucja gwarantuje urlop!A jak chcesz isc na urlop,to i tak czy siak musisz zaplacic zus-1000 zl