a co w takiej paczce dają?
czy ktoś wie, czy i kiedy cokolwiek będzie?
już sępy czekają na datki, ale robić to nie ma komu. W zimę nie można było przejść ulicami bo śniego po kolana, nikt na interwencję nie przyszedł, bo po co ? ale łapy do państwa wyciągać to chcą.
Nie oceniaj wszystkich jednakowo.Te osoby,które sięgają po pomoc z wyrachowania i tak sobie z takich krytycznych uwag nic nie robią.To ich sposób na życie,niestety.Ale są osoby,które z różnych powodów znalazły się w trudnej sytuacji,mają małe dzieci,straciły pracę.Dla nich taka jednoznaczna ocena jest bardzo bolesna.
Kiedy w tym roku tego miesiąca bedzie wydawana zywnosc na Samsonowicz ktos cos wie ?
Sprawdzałeś oferty pracy?
10.46, 14 i 17 grudzień.
18,44 nie jestem pewna czy osobie która ma 70 lat trafi sie jakaś praca ,a chyba wyraźnie pisze ze chodzi mi w jakie dni jest zywnosc wydawana a nie poszukuję dla tej osoby pracy
18-21 grudnia
Jaka tam jest żywność Gowno też byś zjadła ?
9,19 Gówna z tego co wiem to tam nie daja,chyba ze Tobie sie gowno trafiło
Oj zdziwiłbyś się jakość tych produktów jest bardzo dobra i niczym nie odbiega od kupowanej w sklepie. Natomiast to nie jest żywność z mospu tylko z unio europejskiej. MOPS tylko weryfikuje kryterium do korzystania z takiej pomocy.