Licek nie przejmuj się. To wszystko ciemniak12 z ukrycia kąsa :)
https://www.youtube.com/watch?v=6eTO5odck3k
Zbieżnošć wypowiedzi i ten charakterystyczny chamowato gburowaty sposób podejścia do ludzi , łudząco przypomina tu starą wieszkę .
Zmień nick na "Schizofrenia pełnoobjawowa". Jako dowody możesz podać swoje wpisy w tym wątku:):)
Fela przestań udawac, ze cie nie ma :)
500 to mi na sznurowadła starcza !
12:38
Kto na tym forum jest "gnidą" to wiedzą wszyscy po Twoich wypowiedziach.Splunąć, to mało
i ona też nie bierze 500+ stąd te wredne ataki na tych co biorą:)
A Sienkiewicza i Belkę który jako prezes NBP wpływał na skład rządu słyszałeś? O budce pod ambasadą słyszałeś? O ile pamiętam coś tam było o kamieniach.Ale wtedy było ważne kto nagrał a nie co na taśmach.Nie widziałem też obrońców demokracji jak dziennikarzowi wyrywano laptopa.Mówię jak jest.
* wpis z godz.11:45 jest odpowiedzią na post DiLuce z godz.11:35.
Piszesz takie bzdury że się w pale nie mieści DiLuce. Rozumiem, że jak syn będzie miał już potomstwo to wspaniałomyślnie zrezygnuje z pieniędzy bo ojcu by się to nie podobało. Rozliczać to powinni takich jak Ty. Widać, że Ci zazdrość uszami wychodzi.
Powinno być też na pierwszym
Post to prowokacja
123- założycielu wątku - wyczuwam marną prowokację. Jeśli jednak mnie moje czujki mylą, to Ci bardzo współczuję, chociaż bardziej Twoim dzieciom. W myśl przysłowia - jak sobie pościelesz, tak się wyśpisz - przypomnij się na tym forum z tym tematem za kilka- kilkanaście lat i opowiedz, co robią , czym się zajmują Twoje dzieci.
Kiedy bada decyzje