Jest tam taki fajny nie zamieszkały domek z działka ( na przeciwko sklepu z piłami i kosiarkami) może jest do sprzedania ??? wie ktoś coś na ten temat .Może jakiś kontakt.
raczej nie do sprzedania, moi sasiedzi sie tam buduja.a gdyby było do sprzedania to pewnie by sie ogłaszali.
daj sobie spokoj ze starymi domami. od 3 lat szukalismy / niezbyt intensywnie/. szukalismy czegos w cenie do 200tys. bo uwazamy, ze 200 to kosztuje działka i stan surowy. reszte i tak musisz wymienic. przeciez od stolarki, po elektryke, wod.kan wsio wsio musisz wymienic. jak w tej cenie to ma swoje lata i np izolacji wilgociowej brak i wilghoc ci wyjdzie na swiezo odnowione sciany - tak jak moim znajomym - to po co kupowac cos drozszego. ale szczerze ci powiem, ze rece opadaja. ludzie g. za wielkie pieniadze chca sprzedawac. jak cos jest drozsze np. 400 czy cos koło tego to za ta kasę sami sobie wybudujemy co bedziemy chcieli. ogolnie porazka na runku domow jednorodzinnych. w ogole szkoda gadac. wiec ostatni dom byl naparwde ostatnim i wzieliśmy sie na jesieni za budowe. tobie tez polecam.
takie opuszczone domy to zazwyczaj nieuregulowane sprawy spadkowe..
ceny domow powalaja np dom wybudowany 15 lat temu ,niezamieszkaly -200tyś i dom pamiętający Iwojnę światową też 200tyś ,chyba za tę pleśn na ścianach .
niestety to prawda. za 200tys postawisz mały domek w stanie podobnym do tego co ci zostanie z tego starego strucla jak wywalisz okna, piece, elekt, rurki z wodą. a ogrzewanie i tak musisz zrobic. tez uwazam, że powinnaś odpuścić sobie antyki :)
w tym domu mieszka stara babka jezdzi na rowerze i malo co jest w domu!!!
ten dom jest do sprzedania tylko ze ma bardzo dużą działkę bo aż do samej ulicy stalowej no i w związku z tym trzeba trochę za niego zapłacić
a przypominam wam kochani, że powodz sprzed kilku lat pokazała jakie to lux tereny. z reszta i zygmuntowka i reszta bagien typu cmielow bodzechow, grojec, brzustowa. tam woda stoi i bloto. szewna dola, pijacki gutwin czy teren w okolicach cmentarza komunalnego. kolo wodociagow tez. w takich miejscach sie dzialek nie kupuje. a jesli juz to nie łazic za kasą jak was zaleje, nie skamleć, ze straciliscie dorobek calego zycia. proponuje wiecej rozsądku!
no sory bardzo ale ja mieszkam w bodzechowie i wcale mnie w powódz ni zalało, pozatym pare osób miało wode w piwnicach ot i cała powódź, a tak na marginesie to wcale nie załuje ze tu mieszkam i nieżycze sobie tekstów typu "bagno" wole tu mieszkac jak w ostrowcu
nie mówcie, ale mieszkałam tam jeszcze 4 lata temu i wilgotne tereny czytaj podmokłe to zygmuntówka jest. nie gadajci pierdół. nisko działki, a zwłaszcza te dochodzące do stalowej. tak szczerze gadajcie. nie działka, nie teren, nie ma się czym chwalić.
W Jędrzejowie jest działka do sprzedania i obok działka z domkiem
Jak się kupi w dobrej cenie zawsze można zrobić niewielki nasyp, jak się ktoś zna cokolwiek na sztuce budowlanej to wie o co chodzi
A ja mam takie pytanie po ile mniej więcej chodzi metr działki budowlanej w tamtej okolicy może ktoś zna przybliżone ceny.