Dzięki. Ja również dołączam się do tych życzeń. Wesołych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia.
Jakiego chamstwa?Jeden drugiemu przez cały rok jedzie po bandzie,a gdyby mógł,to kose w żebra by wsadził,a teraz życzenia składa.Jaka diametralna zmiana!!!!!A po kilku dniach rozejmu,znowu jazda.Ogarnij się adam.
Radosnych,spokojnych Swiat w zgodzie,zdrowiu,spokoju i pokoju dla WSZYSTKICH FORUMOWICZOW!
Również życzę pięknych ,magicznych i zdrowych Świąt!!!!
12:37. Miałem się nie wypowiadać, ale ująłeś mnie prawdą.Dwoje nawiedzonych po przeciwnych biegunach pieprzą takie farmazony, że niedobrze się robi. Udają, że walczą, że się obrażają, ale głównie chodzi o pisanie i publiczność, która ma ich podziwiać Dwoje psychopatów do niezwłocznego leczenia!!!!!!!! Oni są uzależnieni od pisania w internecie i dla nich nie jest ważne, co piszą, byle pisać i widzieć na forum swój wpis. "CIEMNOŚĆ WIDZĘ, WIDZĘ CIEMNOŚĆ" dla tego forum.
Lisu, Dziękuję i Tobie życzę tego samego. Miło,że na tym pełnym nienawiści forum, można przeczytać tak ciepłe słowa.Wszystkiego najlepszego!
Lisu zapomniałeś już jak obrażałeś boga i Felice? Hipokryto. Wsadź se te życzenia pod kite
Nie przypominam sobie , a ponadto trudno raczej przypisać życzeniom złożonym przez @ lisu charakter religijny.
Nie planowałam robić wpisów w tym wątku, bo zważywszy na wyznawaną przeze mnie wiarę z pewnością dotknąć one by musiały tych wydarzeń sprzed wieków, których pamiątkę właśnie obchodzimy.
Powstrzymam się jednak ....i wszystkiego najlepszego @lisu.
Kolejny wątek do wzajemnego obrażania. Czy Wy już nie potraficie żyć bez tego ?!!!!
Nie ma za co, drobiazg. W tym DZIWNYM MIEŚCIE DZIWNYCH LUDZI nikt nikomu nie życzy dobrze. Jeśli już, to zapewniam Cię, że udają.