Życzę Wszystkim Forumowiczom dużo uśmiechu w Nowym Roku, życzliwości, zdrowia, wspaniałych chwil i dużo miłości :)
W Nowym Roku życzę WSZYSTKIM ZDROWIA,WSZELKIEJ POMYŚLNOŚCI,SAMYCH PRZYJAZNYCH LUDZI NA SWEJ DRODZE I SPEŁNIENIA TYCH NAJSKRYTSZYCH MARZEŃ!
Zdrowie Wasze w gardła nasze.
Kasy Kulczyka,
Fury Rydzyka,
Mocy Pudziana,
Chaty Beckhama,
Humoru do rana,
Chlesterolu w normie,
Swietowania Sylwka w dobrej formie!
Dla wszystkich forumowiczów:)
Oby ten Nowy Rok nie był dla Polaków gorszy,niż ten odchodzący,a podobno ma być lepszy,niż zapowiadali pesymiści,mamy uniknąć recesji,
oto prognozy rządowe;
Tym bardziej pocieszające,że są to prognozy,a nie życzenia noworoczne jak powiedział premier,ale gwarancji nie dał :-D
bo rudy to fafszywy i nie wierzy się takiemu.....Ja czarno to widze ,wszystko, ale życzę wszystkim żeby było jak najlepiej.
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich forumowiczów, dużo zdrowia, a także asertywności, szczerości wypowiedzi oraz nowych pomysłów na lepsze życie.
@ z netii,kiedyś na cmentarzu na nagrobku pisało < Był tylko człowiekiem >
odpowiednie miejsce na takie podsumowanie,pochodzi od herezji,że Jezus był tylko człowiekiem.
Proponuję lepsze życzenie,aby człowiek człowiekowi nie był wilkiem,wtedy nieaktualne będzie inne powiedzenie ludzie ludziom zgotowali ten los itd,można do rana,
A życie i życzenia sobie....zacznij od siebie....
Życzę Wszystkim samodzielnego myślenia, analizowania otaczającej Nas rzeczywistości, nie poddawania się manipulacji i propagandzie. Życzę Wam również szacunku do ludzi, do siebie nawzajem, do samych siebie również oraz abyście pamiętali, że wszelkie zmiany najlepiej zaczynać od siebie i byście byli przykładem do naśladowania dla innych. Tego Wszystkim Forumowiczom, wszystkim mieszkańcom Ostrowca życzę.
Ode mnie dla wszystkich forowiczów/forumowiczów/gości/zalogowanych/złośliwców/sympatycznych/samotnych/związkowców/zakochanych i nienawidzących:
-by w Nowym Roku spełnić choć jeden ze swoich celów/marzeń;
-by znaleźć to czego szukacie;
-by nie opuszczało Was dobre samopoczucie i zdrowie;
-by czuć miłość, nawet wtedy, gdy jesteście samotni;
-by dawać miłość, nawet wtedy, gdy wydaje się, że nie ma komu;
-by nie zabrakło Wam dachu nad głową ani żadnej rzeczy, która do egzystencji niezbędna jest;
-byście za rok mogli powiedzieć, że czas, który minął, bym owocny i przyniósł dużo dobra;
-by nie zabrakło w Waszym otoczeniu ludzi dobrych, wesołych i pomocnych - cokolwiek ta pomocność oznacza;
-byście byli dla innych tacy, jak chcielibyście, by inni byli dla Was.
Niech nie zabraknie wiary, nadziei i miłości... tego życzę Wam i sobie na nowy 2013 rok :)
Bądźmy ludzmi, jak to napisała @bajka.
a ja po prostu .... zdrowia szczescia i slodyczy Chuck Norris wam dzisiaj zyczy
DLA WSZYSTKICH!!!!!!
BĄDŹ DOBRY JAK CZŁOWIEK I SPRAWIEDLIWY JAK BÓG !!!!!!! W TYM NOWYM ROKU 2013.
zdrówka dla wszystkich
Zdrowie jest najważniejsze, to fakt. Ja jeszcze życzę sobię jakichś fajnych przyjaciół, bo ostatnio z tym ciężko, każdy jest interesowny niestety :(