Ja byłem wolę w Polsce zjesc kromke chleba z masłem niż w tej waszej anglii siedziec i gonić jak szczury za czym? zycie ma sie jedno i trzeba go przeżyc jak człowiek kasa to niewszystko ale zdrowie to podstawa,niewidze sensu aby tam byc tu mam dom spokój moze mniej pieniedzy to niepotrzebne tak bardzo do szcześcia, ale za to zyje jak chcę
Szczury to masz w warszawce. Na wyspach zycie plynie leniwie i za godziwe pieniadze sie pracuje a nie 1530 netto miesiecznie plus premia pod stolem
19:10 nie każdy chce być niewolnikiem w obcym kraju i być traktowany jak śmieć emigrant nigdy nie będzie traktowany jak rodowity Anglik
na szczęście ta "groźniejsza" powyjeżdżała. Widać to we wszystkich większych miastach.
Jak ktoś był patoligią w pl to po wyemigrowaniu nic sie nie zmieni. Ktoś, kto jest zaradny w pl, ma wykształcenie lub zawód to tam sobie poradzi bez problemu. Człowiek pracowity i ambitny zawsze umie się odnaleźć.
najgorzej jak nierób wyjedzie i udaje,, anglika" a bida aż piszczy
Dobrym zwyczajem dawnego Właściciela Forum była korekta tytułów zakładanych wątków. Jak widać w nowej wersji Forum ten zwyczaj nie obowiązuje, a szkoda. Nie ma się kto tym zająć? Podoba Wam się tytuł tego wątku?