Też mi się zdarzyła podobna sytuacja gościu 09:48.
Skończcie już z tymi śmierciami. Ciemniak wczoraj nazakładał wątków o śmierci ile się dało, a dzisiaj, co? Już go nie słychać. Aż się zaczynam martwić, z kim my będziemy się kłócić? On był zawsze niezawodny, bo nawet jak napisał 3 zdania, to dwa były pełne jadu.
opisz nam jesteśmy ciekawi
To nie ciemniak jest założycielem wątku takie persony mnie nie interesują - założyłem ten wątek aby ci co korzystają z tego forum zastanowili się nad życiem, istnieniem, śmiercią, i czymś po - a nie tylko polityka jad - jad i polityka
Ile jeszcze założysz wątków o życiu wiecznym?Już są dwa i nadal na siłę ciągniesz temat. Kiedy będzie o armagedonie i o tych, co przeżyją, bo byli świadkami tej czy innej sekty? Naprawdę masz ludzi za takich naiwnych? Nie uszczęśliwiaj nikogo na siłę. Martw się o swoje życie.
Nawet nie mam zamiaru nikogo a w szczególności ciebie uszczęśliwiać - temat jak temat a ty znowu jątrzysz jak ci się nie podoba nie czytaj nie pisz tu, chyba, że masz problem sam ze sobą ogarnij się człowieku
Jednak domofony, to dobra rzecz i zrobiły swoje. Nie da się już pukać do drzwi i włazić z buciorami w czyjeś życie w celu prania mózgu i głoszenia dziwnych teorii. Forum, to nowa metoda na szerzenie wiedzy o wiecznej szczęśliwości? Bardzo się starasz, aż chyba za bardzo, a to nigdy nie wychodzi na korzyść, ale powodzenia życzę.
Jednak masz problem i to duży - wszędzie coś widzisz, słyszysz, uważasz za dziwne - nie sądzisz, że najwyższy czas coś z tym zrobić - LECZ SIĘ CZŁOWIECZE
Powtarzam nie czytaj nie pisz - na siłę chcesz się kłócić? - pokłóć się z żoną w zaciszu domowym
Od kiedy masz taką moc, że możesz komukolwiek coś nakazywać? Zastanów się raczej nad swoim zachowaniem. Założyłeś wątki, to każdy może się wypowiedzieć, co o nich myśli, czy tylko ci, co biją brawa? CZŁOWIECZE(ale jaja, co za określenie) uwagi o leczeniu kieruj może najpierw do siebie. Naiwnych szukasz?
no no! 9 postów pod rząd napisanych najprawdopodobniej przez tę samą osobę, potężne rozdwojenie jaźni chyba nie na 2 ale na kilka osobowości, piszesz i sam sobie odpowiadasz lub sam się ze sobą kłócisz, takiego ciężkiego przypadku jeszcze nie widziałem :O jestem pełen podziwu :O !
13:13. Cześć młody, mylisz się, to jest dialog i wymiana poglądów, ale każdemu wolno mieć swoje zdanie, tak, jak "Każdemu wolno kochać...." Pozdro.
Jeśli ci coś nie pasuje nie wypowiadaj się plując jadem na wszystkie strony możesz walnąć coś mocniejszego i pójść spać - tak byłoby najlepiej 13:12 - trudno skoro sam się mianem człowieka nie nazywasz - nie traktuje cię tak chyba każdy inny rozsądnie myślący człowiek - widać, że chodzi ci tylko o kłótnię przestań już daj sobie na wstrzymanie otwórz okno pooddychaj świeżym powietrzem - może pomoże jak ci szkoda na lekarzy
Poglądy można wymieniać na konkretny temat - tu nie widzę żadnego w dyskusji z tobą 13:22