Życie po życiu - życie po śmierci - co myślicie na ten temat ? czy ktoś miał osobiste przeżycia związane z tym tematem, albo osoby mu bliskie, znajomi ?
Czy życie ziemskie jest tylko pewnym etapem w naszej wędrówce ?
Wzorując sie na książce "Życie po życiu" to cos w tym musi być.Chociaż lekarze i naukowcy inaczej to tłumaczą.
Ale naukowcy często nie mogą pewnych kwestii w tym temacie wyjaśnić
Zależy którzy lekarze. Nie wszyscy mają taką samą opinię na ten temat.
Tak, macie racje 09.17 i 09.27. Niektórych dziwnych przypadków naukowcy czy lekarze nie potrafią wytłumaczyć.
http://www.polskatimes.pl/artykul/726345,profesor-ktory-powrocil-z-nieba-doktor-eben-alexander-przekonal-sie-ze-zycie-po-zyciu-istnieje,id,t.html
Oczywiście że życie ziemskie jest tylko pewnym etapem, nie mam co do tego żadnych wątpliwości.
A co nas czeka po tym etapie jak myślisz 09:16
i dlaczego wyjaśnij nie masz wątpliwości
Pewnie nic
miałem ale nie powiem bo anty b. ze swoimi pomazańcami mnie zjedzą tutaj. Oni twardo po ziemi stąpają i zaraz Ci wyjaśnią że coś takiego nie może mieć miejsca bo naukowcy by wiedzieli i tvn.
Tego niestety nie wiem gościu 09:18.
Wielu z nas chociaż raz w zyciu miało cos takiego jak deja vu. Na podstawie tego można wnioskować, ze mieliśmy juz wczesniej jakieś życie ziemskie, tylko byliśmy zupełnie kimś innym.Jeśli byłoby to prawdą, to umieramy, ale odradzamy się pod inna postacią.
Reinkarnacja? no tak ale to inne wyznania nie nasze europejskie bardziej w to wierzą
Hej antyNwo podziel się proszę tym co przeżyłeś
Deja vu polega na tym ze mamy jedno oko silniejsze drugie slabsze,najpierw dociera do mozgu obraz z silniejszego potem z e slabszego-ulamki sekund ale mozg to rejestruje i ma wrazenie ze juz to gdzies widzial...ot cale de ja vu
To czemu 09.55 zdarza się to tak rzadko? A niektórzy nigdy tego nie doświadczyli? Bo nie maja jednego oka mocniejszego?