Podbijam temat....
Jak z tym z tym zwrotem podatku?? Kto ma już pieniądze na koncie?? Kiedy złożyliście PIT a kiedy doszły pieniądze??
A jak to jest jak sie skladalo papierowo? Ja zlozylam pod koniec lutego i jeszcze żadnego wezwania z poczty nie bylo. Mial juz ktoś??
26 luty przez internet i jeszcze nie mam.
ja złożyłam 5 przez internet i nie mam
ja czekam juz prawie dwa miesiace i nic ale skladalam osobiscie u pana
5 dni przez neta.a jak czekasz już dwa miesiące to pewnie będziesz miała korektę oni zawsze trzymają do końca (3 miesiące) a potem zawiadomienie o korekcie
Nieprawda, że przez neta czeka się pięć dni. To zależy od tego kiedy się wysłało. Jeśli zaraz na początku to czeka się krótko, im później, tym dłużej trzeba czekać. Ja w tamtym roku wysyłałem na początku marca i czekałem prawie cztery tygodnie.
Ja składałem pit przez internet 27-02-2014 i do dnia dzisiejszego nie mam kasy a to jest 12-03-2014 jak dziś dzwoniłem to zostałem poinformowany że Urząd Skarbowy niema wpływów a dopiero zacznie wypłacać zwroty z podatków po 17-03-2014 roku jak wpłyną podatki do US w Ostrowcu. Tak więc trzeba czekać.........
Gościu 17:48 pieniążki wpłyną Ci pod koniec miesiąca. J atak miałem w tamtym roku.
Pit złożony 28.02. przez internet, pieniądze na koncie w dniu dzisiejszym. Pozdrawiam
Pit zlożony 21.02 pieniedze dzis czekałam 3 tyg
Pit złożony 5 marca przez internet. Zwrotu jeszcze nie ma.
pit skladalam 27 lutego przez internet pani powiedziala mi wczoraj ze maja 3 miesiace na rozliczenie,wiec trzeba czekac,powiedziala tylko ze robia 15 luty dopiero
no to coś to dziwne. Ja składałam przez internet 28 lutego i pieniadze miałam 14.03. na koncie
wniosek wysłany przez internet 5.03 zwrot dziś na koncie
kto rozliczy ?