czy on tylko z toba tworzy taki pseudo zwiazek? nie boisz sie złapać syfa bo kto wie z kim jeszcze to robi
tak to mozna nazwac ze pseudo spotykamy sie w weekendy
zadowolona jesteś?pasuje ci taki układ, a co jesli i weekendy nie będą już go kręcić?
ja jestem w ukladzie z 2 pannami i spotykamy sie na 3kąty lubimy to
ja jestem w zwiazku z zonatym facetem z 2 dzieci. ozenil sie w wieku 21 lat a skoro zrobil dzieci to chce je wychowac nie chce pozucac zony. kocha ja za to ze dzieci wychowuje. ona nie pracuje bo facet zarabia odpowiednio i tez ten uklad jej pasuje. co prawda mial byc to zwiazek bez zobowiazan ale powoli zaczyna pojawiac sie zazdrosc z jego strony, a mi coraz czesciej ze caly czas jest ze mna a nic z dziecmi. zona spotyka sie z innymi facetami. wychowaja potomstwo jako dwojka rodzicow , w pewnym sensie sie poswiecaja.ale chca zeby dzieci dorosly w miare mozliwosci normalnym choc tylko z pozoru domu. i szczeze mowiac to nie wiem co z tym zrobic ja rodziny z nim nie chce zakladac ale sex jest boski. niestety pojawia sie zazdrosc z jego strony bo ja chce kogos z kim tez moge zalozyc rodzine i miec dzieci. w tym zwiazku jestem juz prawie 3 miesiace. wszystko zalezy od dojrzalosci ludzi i swiadomego wyboru. dodam ze partner ma 31 lat a ja 25
ty chcesz założyć rodzinę?w życiu karta się odwraca i tobie też mężqa spod noska ktoś sprzątnie.A z jego żoną rozmawiałaś na ten temat co o tym sądzi?skoro żony nie zostawia to świadczy ze przy tobie długo nie zabawi a zazdrosć z jego strony jest bo jak sie bzykacie, to może obawiać się ,że jakieś choróbsko możesz złapać z innym facetem.No bo skoro dajesz tak jednemu to i innym chętnie też dajesz.25 lat masz a jak dzieciaczek myślisz
a skąd wiesz ,że z żoną nie sypia ?tak mu wierzysz?żone nieźle robił w balona więc tobie pewnie też fajne opowieści pełnej treści sadzi.
nie piszcie bzdur ,że dla dobra dzieci?co jest dla nich dobre?Ze tatuś i mamusia żyją niby razem, a każde ma innego partnera!taki model rodziny wyniosą z domu i sami też tak będą postępować, bo dla nich będzie to coś normalnego.Macie po tyle lat,nie dorośliście do życia w związku ani małżeństwie. 25 lat i chcesz znalezć sobie faceta i założyć rodzinę.Pyt, a kto cię będzie chciał?zastanów się dziewczyno póki nie jest za późno ,sex też się nudzi
prawie wszystko pasuje do opisu mojej sytuacji, a ile lat mają dzieci?a inicjały kochanka?
jesteś czarnulką i spotykałaś się z nim pod żabką?
Do panny z 22:54 szmacisz się i powiem Ci, że żaden normalny facet Cię nie zechce.
Będą Cię mieli za szmatkę i spustownice.
Ostrowiec jest mały a chłopy tego pokroju są prymitywni plotkarze.
chłopy bardziej jak baby plotkują,a jak pokazuje sie z nim publicznie to tym bardziej .Szkoda tylko dzieci, że na takiego tatusia trafiły.Bo palcami bedą wytykane
skoro piszesz ,że kocha ją za to ,że dzieci wychowuje, to naprawdę ją kocha a ty jesteś odskocznią od monotonni,długo nie pociągniecie tej zabawy.A w ostrowcu będziesz spalona jako kobieta
ale nie piszcie ze jestescie w zwiazku bo sami sobie zaprzeczacie-moze masz układ ale nie zwiazek-masz uklad ,ze raz w tygodniu albo w weekendy ewentualnie kiedy chce ci sie r spotykasz sie z taka sama poj osoba i to robisz i tyle,ewentualnie miszkasz z nia tylko dlatego.Sprecyzuj sobie slowo zwiazek a układ i nie pisz bzdór.A inna sprawa jest to ze to wina ogolnie pan bo jak suka nie da to pies nie zezmie i tyle w temacie
nie ma takiego czegoś jak związek bez zobowiązań potem takie związek kończy się problemami i nie chcianymi dziećmi..ale ludziom tylko bzykanie w głowie a potem płacz