do podobnoprzystojny chyba faceci chciałeś napisać ze bardziej uczuciowi..a związki takie są fajne polecam
W moim przypadku niestety byly to kobiety. Najpierw umowa ze wszystko zostaje miedzy nami, nie angazujemy sie a potem to nie wypalalo .. a szkoda.
zawsze w takim związku ktoś sie zaangażuje, bo sex też łączy
To po co ta umowa ze sie nie angazujemy a pozniej pretensje ?
tak tylko się mówi, ale bez zobowiązań to tylko jest raz, a potem skoro się spotykacie to coś was ciągnie do siebie, pragniecie tego oboje i .....tak to sie angażujecie nie mając o tym pojęcia
Dlatego sobie dalem z tym spokoj. Chociaz nie ukrywam ze mam teraz piekne wspomnienia :) i czasem brakuje tej iskry szalenstwa.
Jeśli jesteś kobietą to zwyczajnie w takim związku jesteś kochanką, jeśli facetem to kochankiem, na tym polega "bez zobowiązań"
Prawda jest taka że facet jest jak kibel: jak czysty to zajęty, a jak wolny to posr...
Oczywiście sprawdza się to w wieku powyżej 30 :((( Ci młodsi to zawsze wolni ale niekoniecznie czyści :)
No właśnie o tym mówię. Mój też i właśnie się rozwodzę. Kobiety wychodzą z założenia że facet zajęty jest ok. To są chore akcje. zakręci taka tyłkiem, i pozamiatane. Faceci to świnie i to jest kontynuacja. Dlaczego od razu że żona czegoś mu nie daje. Może daje wszystko tylko on cały czas chce więcej, a tu praca, dzieci, dom, i jak znaleźć czas???
Ola nie przeszkadza Ci to???
ja wlaśnie zastanawiam sie poważnie nad rozwodem.Byłam w ciaży a mój mąż znalazł sobie czarnulkę, urodziłam a to dalej trwało, najgorsze jest to że nie wiem kim ona jest mam jej nr ale szm...nie odbiera może nr priv?ma dla niego specjalny?mój synek skończył właśnie 2 miesiące, jestem w dołku.Może się kiedyś spotkamy?jestem w dołku
nie ma takiego czegoś jak związek bez zobowiązań potem takie związek kończy się problemami i nie chcianymi dziećmi..
Zostaw drania a Ty szukaj normalnego taty dla swojego dzieciaka.
myślę ,że to najlepsza decyzja, szkoda mojego czasu i życia na babiarza
COŚ TU JEST NIE TAK -ZWIAZEK BEZ ZOBOWIAZAŃ ,TO RACZEJ JUZ NIE ZWIAZEK jakies takie zaprzeczenie delikatne ,
ja jestem w takim zwiazku od ponad 4 lat bez slubu bez dzieci i mieszkamy osobno