NA MOJ TELEFON CO 15 MINUT PRZYCHODZI SMS BRAK SRODKOW NA KONCIE NADAWCA ORANGE I TAK JEST OD MIESIACA NAWET NUMER ZMIENILAM BO MYSLALAM ZE COS Z KARTA ALE NADAL PRZYCHODZA SMSY POMOZCIE JAK TEGO SIE POZBYC????DZIEKI
idź do salonu a nie na forum
BYLAM W SALONIE I ONI NIE WIEDZA!!!
a ja się dziś nigdzie dodzwonić nie mogę a jak piszę smsy to ludzie mi odpisują że przychodzą im puste xd
Skopiuj sobie kontakty na sim, wyjm karte kartę pamięci i zresetuj go poprzez ustawienia fabryczne .
Możesz wejść na forum tematyczne swojego telefonu -o ile nie jest na gwarancji i wgrać inne oprogramowanie do niego .
To co pisze @J007 to może być bingo,w ustawieniach pozmieniaj wszystkie ustawienia związane z internetem na wifi ,ew zrób dodatkowo złe ustawienia przez które błędnie się będzie łączył z internetem i problem się być może rozwiąże .
miałam identycznie wyłączyłam wszystkie aktualizacje skasowałam facebooka, zablokowałam neta i skończyło sie a wcześniej straciłam prawie 50 zł.
w salonie nic nie powiedzą ... bo nie wiedzą... taka pomoc
Ja tak mialam dwa razy.Za pierwszym razem naliczylam 400 sms-ów ,ale było ich więcej,tylko póżniej już nieliczyłam .od prywatnego numeru.Za drugim razem od Orange..Myślałam że oszaleję.Przestały przychodzić same po dwóch dniach
na forum mojego lg tez kilka osob mialo problem ale juz zalatwione wreszcie spokoj z smsami co 15 minut dzieki wszystkim!!!!!!!!