No super pomysł ;/ Tylko chętnych mieszkańców chcących posprzątać swoje miasto Ostrowiec Świętokrzyski to nie za wielu się znajdzie? Kto nauczony życia w brudzie i nieładzie (dziadostwie) to już tak ma efekty widać w mieście w zachowaniu i obyciu itd... Temat stawów w Parku Miejskim warty uwagi i zajęcia się tym.
Stawy w Parku Miejskim trawa wykoszona ogólnie porządek.+ Woda w stawach na - niestety sinica :( ?
Jw czy stawami w Parku Miejskim zajmuje się ZUM ?czy PZW ? Może ktoś łaskawie zajmie się Tym .
ZUM do pracy Proszę wreszcie posprzątać po Dniach Ostrowca Św. Park Miejski ,Stawy w Parku :plastikowe butelki śmieci.. itd. Następna kwestia to sinica w stawach ryby zdychają ! Napowietrzanie koło molo to za mało ! Naprawdę nikt tego nie widzi i nie ma się ty m zająć?
Wstyd !!!
A teraz mi powiedz kto te śmieci i butelki powyrzucał -pracownicy ZUM ? Zacznijmy od siebie ,wrzucajmy swoje śmieci do kosza a bardziej naprawdę milej.
Przestań sadzić te wykrzykniki bo to śmieszne,chcesz tym zaskcentować swoją wypowiedz?Powtórze nie śmiećmy a będzie czysto ,wymagamy od innych zacznijmy od siebie do gość 10.39
Ty zachowujesz się jak trzylatek w piaskownicy -tak ma być bo ja tak chce żałosne.
Wystarczy zakazać nowemu kołu robienia co chwilę zawodów wędkarskich w Parku Miejskim a przede wszystkim nie pozwolić do wrzucania tak dużych ilości zanęt, które idą w kilogramach do wody.
Zanęt, chlebów i bułek, ludzie całe reklamówki znoszą i karmią kaczki i łabędzie... tragedia, w ciągu kilku minut widziałam 3 osoby z całymi torbami chleba, nie bochenkami tylko reklamówkami... o zobacz jaki piękny łabądek, daj mu synku chlebka, ten mu zacznie fermentować w brzuszku, łabądek bedzie miał biegunkę i zdechnie w męczarniach ale za to najedzony a ty szczęśliwy że go nakarmiłeś...
jestem wędkarzem ale stronie od jakiejkolwiek działalności w związkach pzw itd ale widzę że gość z 18:32 to sensu strikte działacz koła 34 albo 35 i już nie pamiętają jak robili ostatnio łączone zawody, skoro uważają że na zbiorniku jest za dużo zawodów to dlaczego gdzieś tego nie zgłoszą, nie porozmawiają z nowym kołem albo po prostu co najlogiczniejsze sami nie będą robić tam zawodów ?
Prezes ZUM Dybiec zarabia 140 tys. może to za mało?Bo z działalnością ZUM słabiutko.
A skąd ty to wiesz w płacach ZUM pracujesz?A ile zarabia dwóch dyrektorów w PCPR?