ZUM zaśmieca miasto,zaczyna sprzątanie którego nigdy nie kończy,Na liczne interwencje , choć mile przyjęte , reakcji brak, czy takie firmy które utrzymujemy są potrzebne???????????
Niestety to prawda. Sa miejsca, gdzie mieszkancy sami sprzataja np. trawe lub podciete galezie.
Do założyciela wątku: Proponuję zacząć porządki od szpitala czy oświaty, PCPR a dopiero potem doglądać porządku w mieście.
Decyzyjne osoby olewają temat,spółki miejskie droższe od firm prywatnych.Bałagan mają we krwi.
Park Miejski Staw !!! Panie Prezesie Dni Ostrowca Św za pasem a tam syf :( woda ,butelki puszki... Czy można coś wreszcie z tym zrobić ? Kolejny problem to dokarmianie ptaków .Ja wiem że z głupotą i ciemniactwem nie wygrasz ,ale może mandaty jak się posypią od S.M. to myślenie odpali ? Przechodziłem dziś obok no nie bardzo to wygląda :(((
Pozdrawiam Mieszkaniec.
Ostrowiacy widac to balaganiarze... skad te butelki w stawie? Same przyszly?
Za zasmiecanie mandaty to dobry pomysl tylko jakos nie wierze w sukces.. :(
A skoro brudno to posprzatac trzeba i tyle
Fakt woda w stawie (molo) nie jest czysta zielona i syfy trochę przy brzegach i schodkach napowietrzanie filtrowanie hm? A Stawik w Parku Miejskim obok Amfiteatru uuuu... to już :( Warto ty się zająć i poprawić obecny stan rzeczy
Sinica w stawach w Parku Miejskim jeszcze parę ciepłych dni i będzie po rybach :( Dokarmianie pieczywem ptactwa:kaczek łabędzi .... niedopuszczalne! Nie chcę gdybać,ale czas się zająć tym problemem Dni Miasta ,Wakacje...
Idź i się go zapytaj bo chyba nie sądzisz ze tu ci odpowie.Jesteś pewien ze tyle zarabia?
Sugerujesz, że ma iść śmkecie zbierać? Przecież to wy mieszkańcy wrzucacie tam wszystkie odpadki podczas spacerów.
ZUM do dzieła :) A jak nie to czyn społeczny jak na ul.Sienieńskiej Można ? można jestem za :)