Pod sklepem monopolowym na Sienkiewicza jak schodzisz na dół w stronę galerii
Wszedzie się znajdą ale myśle że kiedyś więcej ich się szlajało. Niektórzy z nich to bardzo mądrzy ludzie tylko coś im w życiu nie wyszło i nie mogli sobie poradzić z tym. Np. zdrada dziewczyny/małżonki albo za duża presja w pracy. Ja tam szanuje wszystkich żuli, meneli, opszczymurków czy jak to ich nazwać. Lubię na Youtubie pooglądać czasami filmiki z nimi. Nie tylko ja bo widząc po wyświetleniach dużo ludzi lubi posłuchać i popatrzeć na takie okazy. Napewno lepiej się ich słucha niż szanownych polityków.
Nie zbadane są wyroki boskie..nie wiadomo kiedy i ty możesz być żulem ,tyle potrzeba do szczęścia co i do stoczenia się na margines.. obojętnie,lekarz,polityk czy policjant
Dużo siedzi pod sklepem na Boksycce. Wporzadku ziomeczki zdarzyło mi się popijać z nimi na Wiosnę pozdro
W takim Wołominie mniejszym o ponad połowę od Ostrowca jest ich dużo więcej.Az strach wyjść z domu.
Widzisz a u nas w naszej wsi Kobyłka,trochę mniejszej od waszego Wołomina odwrotnie. Tylko dwóch bezdomnych,my nie mówimy na nich żule,bo to nieładnie.Spacerujemy więc do woli bez obaw.