Lipa być Tobą ;]
Jak hormony rządzą , a nie umysł to dokonuje się takich złych wyborów.... Dużo cierpienia na tym świecie. Ja życzę dużo dobrego dla przyszłej mamy i maluszka.
Onaa nie bardzo ma z kim porozmawiac, dlatego dokonuje ekshibicjonizmu na forum. Średnio mi się podoba ten wątek. Ale po co ją obrażac, poniżac, dogryzac? Rzeczywiście wszyscy tu tacy mądrzy, poukładani i żadnych głupot w życiu nie robili. A nawet jeśli nie zdarzył się Wam tak głupi przypadek, to czy tacy pewni jesteście, że kiedyś Wasze dzieci, wnuki nie będą w podobnej sytuacji jak Onaa?
Dziewczyna się pogubiła, narobiła bigosu, zbyt mądra nie była, a może po prostu głodna uczuc?
Teraz powinna myślec o sobie i dziecku, a facetami sobie głowy nie zawracac.
dokładnie to samo napisałam wczesniej
moze nie jest to pocieszenie, ale widziałam kilka ogloszeń na http://top-ogloszenia.net/Ogloszenia-Towarzyskie-15 od facetów którzy chętnie zaopiekują sie samotnymi kobietami z dziećmi i nie tylko pod względem finansowym. jeśli jesteś w trudnej sytuacji może warto to rozważyć
Ja całe życie jestem sam i jakoś nie płaczę.
Kochana
Błędy bolą a czasem leczą po latach okaże się.
Kiedy urodzisz dziecko usłyszysz jego płacz zobaczysz uśmiech zmienisz podejście.Teraz jesteś młoda,poznasz fajnego faceta a jest ich dużo i też nie wszystkim się udało - będziesz szczęśliwa.Masz dla kogo żyć nie jesteś już sama a prawdziwa miłość nadejdzie.
Raczej już urodziła. Wątek z czerwca 2012, a była wtedy w 5 miesiącu.
matka, miałam to pisać :) Inni się produkują hahahhaha