No ale co nam do tego? Mogła się uczyć jak był na to czas, a nie ganiać na chłopakami po parku.
Teraz są tego efekty...
RAZ JESZCZE NAPISZĘ.... SAMA JESTEŚ SOBIE WINNA
skąd wiesz ze ganiała po arku nei raz jest tak, ze laska ma tego jednego faceta i wpada, ludzie wieście sie ogranijcie, odrazu z laski robicie nie wiadomo kogo a facet ojciec dziecka...gdzie on jest!
nie mówie ze to było mądre z jej storny, bo nie było stało się, ale nie przesadzajcie pluć tym jadem
załozycielko tematu jak chcesz pogadac itp daj znac
Dobrze to jej pogratulujemy...Ale czego ?? Głupoty ??
Nie życzę ci źle dziewczyno ale naważyłaś sobie piwa, które teraz musisz sama wypić.
O tak.Widze czesto jak młode przesiadują do 2 w nocy na podwórkach ze szczylami.Gdzie matka i ojciec.Nie żałuję cię .Za wszystko trzeba w życiu płacić.Jak sobie pościelesz tak się wyśpisz!
nie mówie o gratulacjach...tylko o zwykłym ludzkim współczuciu bo laska jest w nie ciekawej sytuacji i do tego widać, nie ma z kim o tym porozmawiać skoro takie rzeczy opisuje na forum...
w życiu robi się różne głupstwa, trzeba nauczyć się popełniać tych głupstw coraz mniej, i być coraz lepszą osobą niż w dniu wczorajszym, trudna sprawa, ale dasz radę, powodzenia
Nie wiem dlaczego jest głupią babą i dlaczego jest sobie sama winna. W końcu spotkało ją cos najfajnieszego co zdarza się babie w życiu. Będzie miała dziecko. Gdyby nie mogła go mieć - to wtedy byłaby kicha. Nie wiem, nie rozumiem, dlaczego u nas nadal piętnuje się samotne matki - przecież wiele z nich radzi sobie nie gorzej, albo nawet lepiej niż niejeden facet. A popatrzcie na facetów sterczących pod barami i sklepami z piwem - czerwone mordy, brudasy, śmierdziele. Dlaczego ich nie piętnujecie? Tylko dziewczynę, która będzie miała dziecko Dlaczego dzieckiem cieszą się wszyscy tylko wtedy, gdy ma tatusia i mamusię? Dlaczego posiadanie dziecka bez współmałżonka jest traktowane jak nieszczęście? Wkurza mnie to, że baby nie mogą być samodzielne, że przypisuje im się rolę >przypiętej< do faceta. Dziecko to nie jest >zrobienie głupstwa<, to naprawdę fajna, dobra rzecz dla baby.
Dodam dla dociekliwych - mam męża i duże dzieci.
popieram, tak jak napisałam dlaczego nie piętnują faceta tylko ją, za co? młodzi do 2 w nocy...ja przesiadywałam do 5 i co...mam dziecko z mężczyzną którego kocham nie wiem co do zajścia w ciąże ma siedzenie po nocach w nocy....
Tak to jest gdy rozum śpi a człowiekiem zarządza d....a.
tak...bo każdy zawsze mysli tylko głową szczególnie faceci - nie obrażajc nikogo oczywiście, niby każdy nagle taki porządny jest i nie uprawiał seksu przed ślubem itp
Może i uprawiał ale inwestował te parę zł w gumki co by później nie było że szkoła nie skończona, pracy nie ma a dziecko w drodze.
Nie jest sztuką zajść w ciąże.Sztuką jest zapewnić takiemu małemu człowiekowi dobre warunki do życia.
Żeby nie siedziało głodne i obsrane bo nie ma jedzenie i na pieluchy....
Dziecko do babki a samej na balety...znam też i takie przypadki.
Często po takich baletach wraca się z kolejnym brzuchem :P
Dziś zajście w ciążę to też sztuka nie lada. Żeby nie wiem jak kiepsko w życiu było- dziecko to naprawdę dobre zdarzenie w życiu. Wszystko się z czasem ułoży, uporządkuje i będzie zadowolenie-jesli matka nie ma pstro w glowie. A ta dziewczyna chyba wie, że spotkało ją coś ważnego. I dobrze, ciesz się, będziesz szczęśliwa, zobaczysz.
Szkoda tylko że mądra mamusia zafundowała na starcie dziecku życie bez tatusia bo kochała jednego, seksiła się z innym.
szkoda, że tacy ludzie jak Ty chodzą po tym świecie
kolejny święty/święta....