Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Zostałam sama… Jestem w 5 miesiącu ciąży

Ilość postów: 6 | Odsłon: 6543 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Zostałam sama… Jestem w 5 miesiącu ciąży”.
  • Zostałam sama… Jestem w 5 miesiącu ciąży

Hey !.

Mam wielki problem... Jestem w piątym miesiącu ciąży choć Dziecko Ojca miało nie będzie ... będę je wychowywała..bo to prawdziwe szczęście...

Jednakże te dziecko jest niechciane przez Ojca.. To nie zwracam uwagi..na to !

Zostawiłam go po tym jak próbował mi wcisnąć tabletkę na poronienie...!

I również zostawiłam go bo nie szanował mnie strasznie głupi chłopak ;/

Najgorsze jest to,że go nie kochałam .. tylko innego..! On odwzajemnia moją miłość ale wydaje mi się ,że nie chciał by tego dziecka razem ze mna wychowywać!

Nie jesteśmy razem...ale teraz gdy go straciłam wiem ,że nie mozemy byc juz razem ...on ciagle nie moze sie z tym pogodzic..! Spotkalismy się po roku..przyjechał do mnie wiedząc ze jestem w ciąży..! Gdy go zobaczyłam serce mało mi przez gardło nie wyszło!.

Teraz nie wiem co mam ze soba zrobić serce mnie boli że go tak zraniłam..ze to nie jest jego dziecko..! A tak bardzo chciał je ze mna mieć..!! Nie mogę sie ogarnać po tym wszystkim ..;(

Gość_Onaa
    Zgłoś
    • Odp.: Zostałam sama… Jestem w 5 miesiącu ciąży

Sądząc po wypowiedzi to jesteś sama sobie winna zaistniałej sytuacji...

Jak Cie nie szanował i kochałaś innego to po co być z kimś takim?

Dla mnie to spijasz teraz piwo, które ważyłaś jakiś czas i to ważyłaś sama...

No, ale jak mu to nie przeszkadza to przestań się mazać i zacznij myśleć...

Generalnie zacnzij myśleć to nie boli, ale trzeba chcieć...

Dziecko to nie koniec świata. A ojcem nie jest ten kto je spłodził, a kto je wychowuje...

Gość_Dżesika
      Zgłoś
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

Odp.: Zostałam sama… Jestem w 5 miesiącu ciąży

Następnym razem nie wskakuj do łóżka facetowi, którego nie kochasz....

Gość
      Zgłoś
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 68

Jak hormony rządzą , a nie umysł to dokonuje się takich złych wyborów.... Dużo cierpienia na tym świecie. Ja życzę dużo dobrego dla przyszłej mamy i maluszka.

Gość
      Zgłoś
  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 32

Kobiety są po prostu bardziej uczuciowe i najłatwiej nabrać ich na czułe słówka. A jak jeszcze taki powie .....jestem ci wierny , przytul, będę twój i tylko twój mój Kotku to jesteśmy jak te ćmy , które do światła lgną , żeby spłonąć. Mówię to z własnego doświadczenia , bo to przeżyłam. A potem okazuje się , że chodziło tylko o zaspokojenie potrzeb seksualnych jak nie było nikogo innego . Faceci są jak motyle,nie przepuszczą żadnej okazji . Są oczywiście wyjątki, wyjątki, można powiedzieć unikaty, ale liczyć ,że się takiego znajdzie to jak szukać igły w stogu siana. Tak , że konsekwencje ich występków zawsze ponoszą kobiety niestety.... A więc wniosek prosty..masz dziecko, wyegzekwuj alimenty od "tatuśka" najwyższe jakie się da i zostań sama . A jak będziesz potrzebować bardzo mężczyzny , kup wibrator on cie nie zdradzi , nie oszuka , nie poniży, nie zarazi jakimś paskudztwem ...same plusy , ja tak zrobiłam i nie żałuję....powodzenia !!!!!!!!!!

Gość
    Zgłoś
    • Odp.: Zostałam sama… Jestem w 5 miesiącu ciąży

trzeba było się nie p.......ć

Ten post jest sprzeczny z Zasadami Forum. Zwróć uwagę, że w poście znajdują się 2 nadużcia opisane w Zasadach Forum:
      • w poście użyto wulgaryzmu, podczas gdy można było użyć innego słowa (dotyczy to także wykropkowanych oraz w inny sposób ukrytych wulgaryzmów); wulgaryzmy są zabronione na tym Forum;
      • w poście prowokuje się wywołanie sprzeczki lub innej negatywnej reakcji Forumowicza; na tym Forum nie wolno prowokować w taki sposób.
      Zgodnie z Zasadami Forum każdy post sprzeczny z Zasadami Forum, jest wyłączany z wyświetlania. Jeśli jesteś autorem tego posta - prosimy wypowiadaj się na Forum zgodnie z jego zasadami. Zasadę wyłączania postów sprzecznych z Zasadami Forum stosujemy jednakowo wobec wszystkich Forumowiczów. Dzięki temu możemy utrzymać pozytywną atmosferę na Forum.
      Gość
W tym wątku znajdują się 10 postów, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Magdalena Bęben Design
Branża: Biura projektowe
Dodaj firmę