panu,ktorego zona juz nie kręci przydalaby sie nie nowa kobieta tylko wizyta u specjalisty androloga.Niestety postepy cywilizacji przyspieszyly u mezczyzn proces andropauzy.Ale mozna to troszkę wyleczyć.powodzenia.
no to najpierw trzebaby ustalić czy inne też go nie kręcą:)
hipokryci jesteście i tchórze nikt się nie przyzna,że zony wasze i mężowie też was już nie kręcą!
Dlaczego mam się przyznać do czegoś jeśli to nie jest prawdą? Żona dalej mnie kręci chociaż małżeństwem jesteśmy już 8 lat. Wszystko zależy od człowieka i od tego jak podchodzi do pewnych spraw. Więcej dojrzałości Panie i Panowie.
Każdy mierzy według siebie - wydaje Ci się , że to niemożliwe , żeby po kilku-kilkunastu latach mąż czy żona wciąż budzili pożądanie , bo u Ciebie w związku ono wygasło. Mój mąż jest dla mnie wciąż atrakcyjny - mimo 40 lat ma fajną szczupłą sylwetkę , gęste włosy (choć z lekką siwizną na skroniach co wg. mnie tylko dodaje mu uroku) , zmarszczki od śmiechu , ubiera się młodzieżowo ale bez przesady , zawsze stosownie do okoliczności. Ciągle mnie rozśmiesza , jest pogodny , energiczny i optymistycznie nastawiony do życia . Codziennie od 15 lat budzę się u jego boku i dziękuję losowi że zesłał mi takiego wspaniałego faceta. I "kręci " mnie niesamowicie !
pewnie nie chodziłes syny na nauki przedmałżeńskie :))))))))))
Olka ma rację to samo jest w moim związku:) Jestem szczęśliwa mając faceta, który po 15 latach mi daje więcej aniżeli nie jeden dupek szukający przygód.
Któryś sławny aktor bodajże , w odpowiedzi na pytanie jak udaje mu się dochować wierności żonie , odpowiedział "po co mam jeść fast food na mieście skoro w domu czeka na mnie wykwintna kolacja ?".
Wiele miłości wszystkim :)
ja też jestem bardzo szczęśliwa, inteligentny, wrażliwy i nadal dla mnie interesujący jest mój maż, rada trzeba być w miare tolerancyjnym w związku, kochać się i szanować, nie ranić drugiego zwłaszcza słowem. mąż ma 40 lat i co dzień rano dostaje buziaka na powitanie dnia:)
kup se wkrętarke to ci ukręci aż cie zakręci że cie tak pokręciło,ludzie mają większe problemy i się nie chwalą a ty taki drobiazg wyolbrzymiarz,normalny facet z dwoma zdrowymi ja.i nie chwaliłby się swoim problemem tylko go rozwiązał jak na faceta przystało.
zgadzam sie ja jestem z mezem juz 10 lat dzieli nas roznina wiekowa 5 lat ja mam 27 lat i calkiem dobrze nam kochamy sie i tak samo jestesmy zazdrosni o siebie jak kiedys wlasnie tego nie rozumiem przeciesz juz tak dlugo jestesmy razem.....
może przechodzisz kryzys wieku średniego, albo masz jakiś chwilowy stres i nie odczuwasz pożądania :) warto wzmocnić Wasz związek. zaproś żonę na weekend gdzieś za miasto, a jeśli to niemożliwe to może jakaś romantyczna kolacja. pozwól jej też poczuć się wyjątkowo. niech ma czas na zadbanie o siebie, założenie ładnej bielizny, sukienki, a nie tylko pewnie dziecko, mąż, dom, zakupy a może i pies. pozwól jej odnaleźć w sobie na nowo kobietę :) to Wam pomoże. porozmawiaj z nią, może i ona nie widzi już w Tobie ogiera tylko misia z brzuszkiem :)
Zgadzam się z tobą, najlepiej powiedziec ze nie kręci,ciekawe czy zadał sobie pyt dlaczego?
Mój mąż też mnie nie kręci:)chyba kryzys jakiś:)
moze kryzys.... podobno kobieta własnie powinna sie farbowac różnie, bo facet wzrokowiec, będzie miał wrażenie że raz ma blondyne raz ruda... i tak dalej. moze głupie a moze coś w tym jest :)
a tak serio.... postarajcie się pogadać, tylko broń boże jej nie powiedz że cię nie kręci. bo kapota. umarł w butach. po protsu wprowadźcie odrobine pikanterii a moze ona się zaniedbała, bo niestety to tez może być przyczyna. ty zadbaj o siebie, tak ewidentnie, zauważy od razu i będzie chciała ci dorównać. to się podciągnie. no nie wiem, szukajmy problemu. :)
Może się postaraj aby cię kręciła(a to sztuka! nie dla leniwych!)Nie wiem skąd opinie,że wina tkwi w niej a może on pobawił się i bierze inna zbawkę.Sam nic dla mnie nie znaczy
żona to nie zabawka na wymianę.A co myślałeś,że całe życie będzie cię kręcić! a ty ją kręcisz-wątpię?Do pracy:)
: