Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 25

Odp.: Żona już mnie nie kręci - po 5 latach

A może po prostu nie dojrzeliście do prawdziwego związku . A może sami nie wiecie czego chcecie .Może nie doceniacie tego co macie . Nie bardzo rozumiem jak można tak bardzo znudzić się kimś kogo się kocha? Wniosek jest jeden - nie kochacie swoich żon - to po co w takim razie zawracaliście im głowę ? Małżeństwo to nie zabawa a druga osoba to nie rzecz , która ma służyć do zapewniania rozrywki i która można porzucić bo już " nie kręci". To nie jest podejście godne prawdziwego faceta .

Gość_olka
            Zgłoś
            Odpowiedz
            • Odp.: Żona już mnie nie kręci - po 5 latach

Facet jest szczery i wygląda na to, że nie czuje się szczęśliwy. Tak bywa w życiu. Dobrze, że dzieli się swoimi odczuciami, to wcale nie jest tożsame z czarnym scenariuszem dla małżeństwa. Uczucia zmieniają się, to naturalne, stan zakochania trwa stosunkowo krótko, warto zerknąć choćby tu: http://pl.wikipedia.org/wiki/Zakochanie

Problemy nie znikają od samych dobrych chęci, są po to, by je rozwiązywać.

Gość_mądra
              Zgłoś
              Odpowiedz

"W nieco ponad połowie przypadków poziomy hormonów wracają do normy w ciągu 3-8 lat" to już wiem dlaczego jest mi tak ciężko zacząć żyć od nowa bez niej po prostu dalej jestem zakochany dalej kocham po tylu latach, szkoda że tylko ja:(

Gość_pol
                Zgłoś
                Odpowiedz

Pol, jest Ci ciężko, bo przeglądałeś się w Jej oczach, czułeś się ważny, dobry, piękny. Choć nie ma Jej obok Ciebie, nadal taki jesteś. Zerknij w lustro i zostań przed nim dłużej.. Cały świat jest dla Ciebie.

Gość_mądra
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 26

Ja traktuje moja żone tak jak najblizsza osobe i przyjaciela byl kiedys kryzys z mojej strony tez po jakichs 5,6 latach ale na szczęscie nic sie niestało,wybaczyła mi.I jestesmy już 21 lat po slubie ,może wtedy była próba naszego związku.I niewyobrażam sobie innej żony,chociaż inne mi sie podobają ale to nawet gdyby to na jeden raz

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Gościu z 22:13 mimo, że piszesz zdawało by się na pierwsze rzut oka dobrze o swojej żonie, to czytając koniec twojej wypowiedzi, poczułam się zniesmaczona... W sumie to idziesz na łatwiznę. Fajnie jest mieć dobrą żonę, "udane" małżeństwo, w razie czego jakąś na jeden raz, a później wrócić do swojej kochanej żony. To jest podejście egoistyczne. Nieładnie.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Koleżanko z 22:28, to jest nasze kobiece myślenie:) Mężczyźni mają inaczej, nie są monogamistami, taka ich natura, niestety;) Albo, niestety, nasza;)

Gość_mądra
                Zgłoś
                Odpowiedz

facet jest od zdobywania,taka natura,pozniej faktycznie albo znajdzie druga mamusie ,albo znudzi sie zdobyczą i wiekszosc tak ma tylko sie nie przyzna

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Ja jestem z mężem 15 lat po ślubie i obydwoje kochamy się jak w dniu ślubu, wydaje mi się że trzeba trafić na swoją połówkę. Nie wyobrażam sobie innego męża.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 97

ja podzielam i tego bym sie bala ze tu oboje kochamy sie ale czasem wydaje mi sie ze sosob myslenia tego pana egoisty rowniez podzielaja inni mezczyzni..

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 32

Zazwyczaj przestaje partner "kręcić", gdy na horyzoncie pojawia się ktoś.I staż małżeński nie ma tu nic do tego.Kryzysy małżeńskie są i zawszę będą, trzeba umieć tylko ze sobą rozmawiać szczerze, co się dzieje, że nie macie na siebie już ochoty.

Małżeństwo to nie zabawa, jeśli wypala się ogień to trzeba podłożyć, póki są jeszcze iskierki, a przyszłóść pokaże czy było warto.

Szukanie kochanek nie rozwiąże sytuacji, bo ona też pewnie ci się kiedyś znudzi i tak w koło Macieju.

Nie wiem ile masz lat, ale czas dorosnąć emocjonalnie.

Życzę Tobie i Twojej żonie dużooo "miodku"

Gość_kubuś puchatek
      Zgłoś
      Odpowiedz

Chyba jednego z piszacych zona sie odezwała pod watkiem On

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Kiepsko jak żona kręci tylko fizycznie,i odwrotnie ,to faktycznie trudne do utrzymania

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

a kręciła Cie na początku czy może nie aż tak bardzo? szczerze?

poza tym zakochanie mija i powinno być zastąpione przez miłosć. wtedy znowu będzie dobrze:)

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 41

jestem z męzem od 3 lat, a w związku ogolnie 10 lat byłam z nim od 17 roku życia i co???/ I z kazdym dniem wydaje mi sie ze jest lepiej i piekniej radości i klopoty scalaja, a jesli chodzi o zaskakiwanie tak zgadzam sie to jest wazne ale z obu stron z jednej nie da rady, ale przed tem wystarczy pogadac czego chcemy, pragniemy szczerze to w koncu nasz partner na cale życie !!!!! Moze znalezc sobie wspolne hobby, uprawiac sport, chodzic na spacery zrobic kolacje, wspolna kapiel masaz jest naprawde wiele fajnych rzeczy ktore mozna razem robic

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Panie Panowie takie ciężkie czasy nastały pogoń za pieniądzem nie ma czasu na nic dom, rodzina coraz to więcej obowiązków i tak się właśnie gubimy i tracimy nasze miłości przyjaźnie. Nie ma czasu usiąść spokojnie pogadać pośmiać się wiem to z własnego doświadczenia. Później dopiero to do Nas dociera jak zostaje człowiek sam ze swoimi myślami, chociaż w Ostrowcu to aż takiej pogoni nie ma tu żyje się trochę spokojniej niż w innych miastach.

Gość_beny
              Zgłoś
              Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 43

Chyba niekoniecznie musi sie pojawić "ktoś"...

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 44

Zakochanie mija zawsze... Za to później jest przywiązanie, ważny jest szacunek wzajemny i okazywanie sobie dobra

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
10 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -