To trzeba było podpisać papiery małżeńskie na 5 lat, a nie dożywotnio!
kretnyn
Ja tak nie mam a małżeństwem jesteśmy już 10 lat. O związek trzeba dbać, samo nic nie przyjdzie..Życzę powodzenia.
he dobre cos w tym jest ja po 10latach podobnie odczuwam, nawet ostatnio na akcie małzenstwa szukałem daty waznosci.... I kur... Nie znalazlem hehehehe
fakt ,z nudów i dobrobytu ludziom od...........lala
Facet moze to tez odebrac jako prózniactwo ,a moze jako lep na innego??????ciezko z facetami co sobie mysla
Wiecie co? najlepsze jest rozstanie na troche. Ostatnio mój mąż wyjechał na 3 tygodnie. Wrócił szczuplejszy o 10 kg. a ja w tym czasie zajęłam się sobą... I nagle zdał sobie sprawę, że bez żony to nie to samo. :P Kto poda obiadek, kto z nim się posprzecza? Kto się z nim pośmieje?... i wszyscy są zadowoleni:DDDDDDDD pamiętajcie drodzy Panowie - następna też się znudzi za 5 lat;)
Ja jestem z mężem 15 lat po ślubie i obydwoje kochamy się jak w dniu ślubu, wydaje mi się że trzeba trafić na swoją połówkę. Nie wyobrażam sobie innego męża.
jesst Pan zwyczajnym dupkiem, zero poczucia odpowiedzialności tylko ja się liczę, a co z rodziną, ciekawe jakby żona powiedziała że już Pan ją nie kręci iże idzie do innego i jak się wyszaleje to za jakiś czas wróci bo bardzo Pana kocha. PARANOJA
"W nieco ponad połowie przypadków poziomy hormonów wracają do normy w ciągu 3-8 lat" to już wiem dlaczego jest mi tak ciężko zacząć żyć od nowa bez niej po prostu dalej jestem zakochany dalej kocham po tylu latach, szkoda że tylko ja:(
"W nieco ponad połowie przypadków poziomy hormonów wracają do normy w ciągu 3-8 lat" to już wiem dlaczego jest mi tak ciężko zacząć żyć od nowa bez niej po prostu dalej jestem zakochany dalej kocham po tylu latach, szkoda że tylko ja:(
Chyba jednego z piszacych zona sie odezwała pod watkiem On
Dlaczego mam się przyznać do czegoś jeśli to nie jest prawdą? Żona dalej mnie kręci chociaż małżeństwem jesteśmy już 8 lat. Wszystko zależy od człowieka i od tego jak podchodzi do pewnych spraw. Więcej dojrzałości Panie i Panowie.
Olka ma rację to samo jest w moim związku:) Jestem szczęśliwa mając faceta, który po 15 latach mi daje więcej aniżeli nie jeden dupek szukający przygód.
Jesteś biedny.Została ci ręka.
Mój mąż też mnie nie kręci:)chyba kryzys jakiś:)
Może się postaraj aby cię kręciła(a to sztuka! nie dla leniwych!)Nie wiem skąd opinie,że wina tkwi w niej a może on pobawił się i bierze inna zbawkę.Sam nic dla mnie nie znaczy