............by nie napisac inaczej. Ciekawi mnie czy tez tak macie i ilu mozenas byc Mozecie pisac tak lub nie w koncu anonimowo ,a zobaczymy czy jest nasz wielu
To trzeba było podpisać papiery małżeńskie na 5 lat, a nie dożywotnio!
odstąp innemu. kogoś na pewno będzie kręcić. Rogi ci potrzebne?
A ja się dziwiłam, jak mnie ostatnio żonaty facet podrywał ( czy raczej próbował poderwać), którego zona po 15 latach przestała kręcić, ech...
Ciekawe,czyli nikt nie ma takich odczuc ,tylko ja,i nie mówie tu zaraz o zdradzaniu ,ale poprostu cos mi wygasło ,a wy swieci i najarani
dokaldnie tak trzeba bylo umowe na 5 lat podpisać w sumie już nie ma umów dozywotnych jak weszliśmy do uni jest max lat 20 ;) napisz jej wiek przejmiemy shede;)
Ja tak nie mam a małżeństwem jesteśmy już 10 lat. O związek trzeba dbać, samo nic nie przyjdzie..Życzę powodzenia.
A co takiego się stało, że nagle przestała Cię kręcić? Musi być przyczyna! Czy przypadkiem Ty na siłę nie wmawiasz sobie, że jest tak źle?
najgorzej jak facet mówi że wygasło, a kiedy ostatnio powiedziałeś kocham, kiedy kupiłeś kwiatka, zabrałeś do kina, trzeba dokładać do płomyka żeby nie wygasł, a nie ożenił się i myśli że już wszystko załatwił, w codzienności nie jest tak łatwo, a jak są jeszcze obowiązki dzieci, to jest życie, a ten jakiś niewyżyty, za wcześnie się ożeniłeś, widać nie dojrzałeś do małżeństwa, najpierw było się wyszaleć a nie teraz o żona nie kręci, zadbaj o to, żeby kręciła a nie tylko jednostronne wymagania
coraz więcej takich anonsów-szukają kochanek:
http://poszukiwanaznajomosc.sympatia.onet.pl/
to mnie zdołowalicie,myślalem ,ze nie tylko ja tak mam.Znudził ci sie kiedyś własny samochód,to takie odczucie,sorry ,ze porównuje z rzecza ale tak dla poroiwnania-to chore?????
Nie martw się , może to taki chwilowy kryzys - podobno tak jest po ok. 5-6 latach związku. Pierwsze zauroczenie przygasa a proza życia człowieka dołuje. Postarajcie się oboje odnaleźć siebie na nowo i namiętność powróci . Najważniejsze żeby pamiętać , że to najważniejsza osoba dla Ciebie w życiu , że to ją wybrałeś i nie szukać okazji na boku bo można wszystko zaprzepaścić .
Ja na przykład zaskakuję mojego męża dosyć często nowymi fryzurami , farbuję k , ścinam - wciąż coś zmieniam - wiesz -jednego dnia budzi się przy blondynce a drugiego przy krótkowłosej brunetce :) może to sprawia , że mu się nie nudzę - podpowiedz żonie , a nuż pomoże :)
mam to samo-moja żona jest nudziarą, chciałbym żeby mnie tak zaskakiwała
A ty czym ostatnio żonę zaskoczyłeś????? Cwaniaczku
mnie również.
Facet moze to tez odebrac jako prózniactwo ,a moze jako lep na innego??????ciezko z facetami co sobie mysla
Mojej ma dosc i chociaz ma 80 c to tez juz mnie nie kreci -moze to takie czasy a moze poprostu czas sie rozstac
Wiecie co? najlepsze jest rozstanie na troche. Ostatnio mój mąż wyjechał na 3 tygodnie. Wrócił szczuplejszy o 10 kg. a ja w tym czasie zajęłam się sobą... I nagle zdał sobie sprawę, że bez żony to nie to samo. :P Kto poda obiadek, kto z nim się posprzecza? Kto się z nim pośmieje?... i wszyscy są zadowoleni:DDDDDDDD pamiętajcie drodzy Panowie - następna też się znudzi za 5 lat;)