Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

Odp.: Znudzony małżeństwem 40-latek

założycielu wątku, nie dorosłeś do małżeństwa mimo swojego wieku, współczuję twojej żonie

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Znudzony małżeństwem 40-latek

A może leżysz z pilotem przed telewizorem, od kilku dni nie kąpany i w koszuli chodzisz już trzeci dzień? Obok może stoi popielnica petów i butelki po piwie? Jeśli facet jest atrakcyjny i zadbany to dba o żonę a żona o niego bez względu na wiek. No, przyznaj się, jak jest?

Gość_Mężatka
        Zgłoś
        Odpowiedz

popielnica petów nie stoi , butelek też nie ma , pracujący itp--- dziwi mnie trochę ilość komentarzy ludzi tzw. idealnych bo krytykując kogoś pewnie czujecie się lepiej, ale czy jesteście lepsi od założyciela wątku ??????

Gość_f......
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 26

Marzyłam o księciu z bajki,przystojnym o niebiańskich oczach,seksownym uśmiechu,z humorem....a mam w domu pracoholika,mało atrakcyjnego,i wiesz co?Kocham go nadal i tylko jego,a wiesz dlaczego?za jego zielone oczy,uśmiech uroczy,sex pełen niespodzianek,za to że mówi kocham,przytuli kiedy szlocham,znosi moje humorki,całuje na dobranoc i na dzień dobry.Jest po prostu dobry.Ps.Masz 40 lat,ja 37,maż 39.Staż małżeński 20.Troje dzieci i my ciągle nie możemy się sobą nacieszyć.Czasem zachowujemy się jak 16 latki ale wszystko razem.Dbamy o dobre relacje z dziećmi do problemów podchodzimy z humorem,nie oszukujemy się.Dbam o siebie by codziennie ładnie wyglądać-dla niego,dla siebie.

Gość_Mika
          Zgłoś
          Odpowiedz

No proszę 21:31 aż milo.To może znudzony,nie wie co to wartości rodzinne i miłość bliźniego.A z drugiej strony,może trafiła mu się zołza która pokazała swoje oblicze po podpisaniu papierka ślubno-wiążącego.Trudno to określić.

Gość_Maja
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 66

No, po prostu rodzinka idealna.pl.

Tak słodko, że aż mi niedobrze się zrobiło. Fuj...

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Żółć podchodzi do gardła i stąd te mdłości. Zazdrość poślady ściska , co ? Trzeba opluć i sprowadzić do swojego poziomu żeby poprawić sobie samopoczucie. To łatwiejsze niż dbanie o dobre relacje z bliskimi. Może zamiast wrzucania kolejnego negatywnego posta na forum przytul kogoś bliskiego jak masz taką osobę , uśmiechnij się , pocałuj - to nie boli , naprawdę :)

Gość_Kaśka
              Zgłoś
              Odpowiedz

Rodzina to święta rzecz, wartości rodzinne również. Ważna jest miłość i wzajemny szacunek. Pozdrawiam wszystkie szczęśliwe rodzinki.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

A Jesteś na www.fotka.pl ?

Gość_ewka
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 22

Masz gg ?

Gość_ewka
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 24

Rozwódka też cię interesuje?

Gość_rozwodka
      Zgłoś
      Odpowiedz

ja też jestem znudzona, ale wcale nie znaczy, że mam się rozwodzić. Jakaś przygoda na boku i aż miło będzie do domu wracać.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Może być i rozwódka,rozwino.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 30

Miło będzie do domu wracać? I będziesz umiała spojrzeć w oczy najbliższym po tym? Dla mnie to chore.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Dla mnie też to chore. Ja żyje wśród zupełnie innych ludzi, dlatego, wszystko co wyczytałem tu, na forum to dla mnie szok, jednocześnie poczułem się szczęśliwy, że mam to co mam.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Pikasso dzielił kobiety na damy i wycieraczki. i w ciągu 15 minut potrafił

(jak twierdził) z damy zrobić wycieraczkę.

Gość_JB
              Zgłoś
              Odpowiedz

JB, małe sprostowanie…

Picasso mówił: "Dla mnie istnieją tylko dwa rodzaje kobiet: boginie i wycieraczki".

Picasso to dręczyciel kobiet również w malarstwie. Kobiety były obsesyjnie zaangażowane w związek z nim, ale i on był od nich uzależniony. Kończyło się to niekiedy tragicznie… dla kobiet... Artysta miał inspirację...

enchantress
                Zgłoś
                Odpowiedz

co z ciebie za facet?????to jak wybierałeś żonę????znudziła ci się???a co mebel jest czy samochód że wymieniasz jak ci się znudzi????to nie z nią jest coś nie tak tylko z tobą.moja Żona jest dla mnie boginią a ty szukasz tylko wycieraczek dla zabicia nudy- to tak odnośnie do Picassa.Co z ciebie za człowiek żeby Żonę (najbliższą ci osobę) traktować tak przedmiotowo.ja jestem już trochę po ślubie (dokładnie 32 lata 5 miesięcy 5 dni i 4 godziny) czekam na drugie tyle jak będzie mi dane.mam nadzieję że twoja żona przejrzy na oczy jakiego ma znudzonego bawidamka w domu.

Gość_szczęśliwy mąż
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
4 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -