Zniszczony samochód parking stawki przy bloku 17 czy ktoś coś widział w nocy lub nad ranem z 14/15 marca
bandytyzm. nie masz AC?
Mój lekko obdarty, pan ostro otworzył drzwi. obejrzał mój i swój i pojechał. zła byłam bo widać ale nie miałam jak wybiec a widziałam przez okno. Jednak z 4piętra z 3mc dzieckiem o 6rano ciężko. pana znam, ale olałam sprawę. on swojego nie obdarł zupełnie a u mnie wgniótł. strach parkować pod blokami.
jakie auto ?
Czarna Insignia
Masz insignie to i AC na pewno, ale i tak dobrze byłoby aby spotkała ich zasłużona kara.
Macie parking tylko dla mieszkanców to szukaj wsród sąsiadów.
dlatego jestem za aby byl zamknietym parkingiem lub najlepiej wylacznie dla blokow 12/17/25 bo nie inni tez parkuja a potem ida 3bloki dalej
Chciałbym zaznaczyc iź jest to parking osiedlowy w związku z tym zostawic auto moze kaźdy i moźe iść 10 bloków dalej a nie tylko 3.a mieszkancy bloku 17,25 itd.jak sobie wykupią teren i go ogrodzą wtedy mogą mówic ze to ich parking.Postawili znak źe jak ktos nie jest mieszkancem spółdzielni to scholują auto.Zacznijmy od tego źe ani straź miejska ani policja tego sie nie podejmie bo pierwsze co powiedzą to owszem jest to teren społdzielni ale nie jest to parking prywatny dla tylko i wyłącznie mieszkanców tych blokòw.Takźe parkowałem i parkuje tam nadal i bede chodził 10 bloków dalej.
Parkuj pod swoim blokiem lub zróbcie sobie własny parking.
Strażnik jak wykupisz sobie miejsce parkingowe albo będzie to parking ogrodzony na strzeżonym osiedlu to wtedy pogadamy.Jak na razie jest to parking osiedlowy i każdemu wolno zaparkować i spółdzielnia ani tym bardziej znaki przez nią postawione nikomu tego nie zabronią.Jeżeli nawet ktoś odważył by się scholowac auto(w co niewierze) zgłosze kradzież i wtedy będzie afera.Mieszkańcom bloków 17,25 pozostaje pogodzić się z prawdą i szukac wolnego miejsca a nie wylewac żale na forum.a co do zniszczonego auta na tym parkingu to szkody parkingowe wszędzie się zdarzają.
najlepiej wybudować domek z ogródkiem i garażem i po sprawie :)
Chodzi tylko o poszanowanie czyjejś własności i przyznanie się do wyrządzenia komuś szkody. Bo dzisiaj mi a może jutro temu co mi wjechał i co wtedy? Bycie człowiekiem w naszych czasach to strasznie trudne niestety
podaj ktory samochod to wiecej nie zaparkujesz
nie zaparkuje?bo co?jeżeli cokolwiek stanie się z moim samochodem, właśnie po tym wpisie zgłosze cie na komendę i po IP cie znajdą i odpowiesz za kazda ryse albo za każdą szkode.
najpierw musisz mnie zlapac za reke ze ja cos zrobie - nie przypisuj sobie jakis rys na strym rupieciu do mojego wpisu bo to tez mozna ukarac i to latwo
to nie cwaniakuj ze nie zaparkuje.bo parkuje na dużym parkingu codziennie a mieszkam trzy bloki dlalej.
tak wlanie robia ofiary losu ktore nie radza sobie zeby zaparkowac przed swoim blokiem bo jest ciasno albo trzeba pomanewrowac. No i pewnie masz fure za cale 20tys i ci jej szkoda hahah