Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Zniszczony samochód na parkingu na Osiedlu Stawki przy bloku 17

Ilość postów: 21 | Odsłon: 2545 | Najnowszy post
  • Zniszczony samochód na parkingu na Osiedlu Stawki przy bloku 17

Zniszczony samochód parking stawki przy bloku 17 czy ktoś coś widział w nocy lub nad ranem z 14/15 marca

Gość_Zzz
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Zniszczony samochód na parkingu na Osiedlu Stawki przy bloku 17

bandytyzm. nie masz AC?

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Zniszczony samochód na parkingu na Osiedlu Stawki przy bloku 17

Mój lekko obdarty, pan ostro otworzył drzwi. obejrzał mój i swój i pojechał. zła byłam bo widać ale nie miałam jak wybiec a widziałam przez okno. Jednak z 4piętra z 3mc dzieckiem o 6rano ciężko. pana znam, ale olałam sprawę. on swojego nie obdarł zupełnie a u mnie wgniótł. strach parkować pod blokami.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

jakie auto ?

Gość_ja
      Zgłoś
      Odpowiedz

Czarna Insignia

Gość_Zzz
        Zgłoś
        Odpowiedz

Masz insignie to i AC na pewno, ale i tak dobrze byłoby aby spotkała ich zasłużona kara.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

Macie parking tylko dla mieszkanców to szukaj wsród sąsiadów.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

dlatego jestem za aby byl zamknietym parkingiem lub najlepiej wylacznie dla blokow 12/17/25 bo nie inni tez parkuja a potem ida 3bloki dalej

Gość_ja
            Zgłoś
            Odpowiedz

Chciałbym zaznaczyc iź jest to parking osiedlowy w związku z tym zostawic auto moze kaźdy i moźe iść 10 bloków dalej a nie tylko 3.a mieszkancy bloku 17,25 itd.jak sobie wykupią teren i go ogrodzą wtedy mogą mówic ze to ich parking.Postawili znak źe jak ktos nie jest mieszkancem spółdzielni to scholują auto.Zacznijmy od tego źe ani straź miejska ani policja tego sie nie podejmie bo pierwsze co powiedzą to owszem jest to teren społdzielni ale nie jest to parking prywatny dla tylko i wyłącznie mieszkanców tych blokòw.Takźe parkowałem i parkuje tam nadal i bede chodził 10 bloków dalej.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Parkuj pod swoim blokiem lub zróbcie sobie własny parking.

Gość_straznik
                Zgłoś
                Odpowiedz

Strażnik jak wykupisz sobie miejsce parkingowe albo będzie to parking ogrodzony na strzeżonym osiedlu to wtedy pogadamy.Jak na razie jest to parking osiedlowy i każdemu wolno zaparkować i spółdzielnia ani tym bardziej znaki przez nią postawione nikomu tego nie zabronią.Jeżeli nawet ktoś odważył by się scholowac auto(w co niewierze) zgłosze kradzież i wtedy będzie afera.Mieszkańcom bloków 17,25 pozostaje pogodzić się z prawdą i szukac wolnego miejsca a nie wylewac żale na forum.a co do zniszczonego auta na tym parkingu to szkody parkingowe wszędzie się zdarzają.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

najlepiej wybudować domek z ogródkiem i garażem i po sprawie :)

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

Chodzi tylko o poszanowanie czyjejś własności i przyznanie się do wyrządzenia komuś szkody. Bo dzisiaj mi a może jutro temu co mi wjechał i co wtedy? Bycie człowiekiem w naszych czasach to strasznie trudne niestety

Gość_Olo
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

podaj ktory samochod to wiecej nie zaparkujesz

Gość_ja
                Zgłoś
                Odpowiedz

nie zaparkuje?bo co?jeżeli cokolwiek stanie się z moim samochodem, właśnie po tym wpisie zgłosze cie na komendę i po IP cie znajdą i odpowiesz za kazda ryse albo za każdą szkode.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

najpierw musisz mnie zlapac za reke ze ja cos zrobie - nie przypisuj sobie jakis rys na strym rupieciu do mojego wpisu bo to tez mozna ukarac i to latwo

Gość_ja
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

to nie cwaniakuj ze nie zaparkuje.bo parkuje na dużym parkingu codziennie a mieszkam trzy bloki dlalej.

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

tak wlanie robia ofiary losu ktore nie radza sobie zeby zaparkowac przed swoim blokiem bo jest ciasno albo trzeba pomanewrowac. No i pewnie masz fure za cale 20tys i ci jej szkoda hahah

Gość_ja
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
3 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Biuro Rachunkowe "Complex"
Branża: Biura rachunkowe
Dodaj firmę