FWZ-zaprosic i po sprawie:):)
TVN-dobry pomysł na RUDKE Kunowska i Bałtowska niech przyjadą i pokażą jaki jest szacunek i traktowanie zwierzat,bardzo dobry pomysł.
62+950 km
a coz to za oznaczenie?
Odcinek drogi
Przed chwilą jechałam obok gniazda bocianów na Rudce, gniazdo jest puste, czyli koleś ich odstraszył na dobre!!!
Pewnie ze odstraszył i zadna siła mu nie dała rady ani gmina,ani rada sołecka,ani policja nikt....poprostu nikt nie dał rady powstrzymac jednego chłopa-groteska
Jest takie powiedzenie''nosił wilk razy kilka poniesli i wilka''ja mysle ze to moze cisza przed burza...dlaczego?otóż jesli działania ekologów maja byc skutecznie przeprowadzone najlepiej jesli nikt o tym nie wie i wówczas mamy efekt
Działania,działaniami ale co tu duzo mówic były,chciały powrócic na swoje miejsce?CHCIAŁY!!!ale wypedził je bo teraz nie wracaja wcale,nie chca nawet przyleciec i to jest takie wkurzajace i irytujace ze az razi w oczy.
a od kiedy tak sie oznacza odcinek drogi?
od kiedy istnieja drogi a co jakis problem widze sie pojawił?to nie jest watek o oznaczeniu drogi tylko o bocianach jesli juz jestes taki spostrzegawczy forumowiczu:)
haha teraz w tytule jest(znikniecie bocianów)a nie mysla przewodnia odcinek drogi o losie słodki
w Rudce Bałtowskiej przyleciały bociany dzisiaj widziałem. No cóż gdzie mają gniazdo??? Czemu nie chcą tam osiadać krążą w kółko i tyle. Ratujcie te boćki. Bo niedługo i my wyginiemy.
Dziś rano ok godziny 7 stał w gnieździe jeden bocian.
Uwaga Bociany wracają na GNIAZDO NA RUDCE:)przepiekny widok a jak fajnie klekocza oby pozostały-prosba goraca do wszystkich zwracajcie uwage na te bociany bo nalezy je objac szczególna ochrona a własciwie ''specjalna''.Apelujemy!!!!do wszystkich bardziej lub mniej lubiacych dajcie im tu byc
wczoraj tez były stały w gniezdzie jeden nawet siedział moze beda małe bocianki;trzymamy kciuki oby były
Dzis tez jak jechałem wieczorem to bocian stał w tym gniezdzie,one faktycznie sa no bardzo fajnie
az zrobiłem fotke pieknie wyszła:)
a w Rudce Bałtowskiej nie ma no cóż. Chodziły po łące ale gniazda nie mają. Proszę przyjechać (prozba do ekologów) Gniazdo porośnięte trawą