niezly debil.w leb niech se strzeli ;/ co za ludzie;/ehh
Co z idiota, moze do greenpeace i oni cos poradza.W du@e niech sobie strzeli, baran jeden.
chłop żywemu nie przepuści - czy to nie jest prawda? dodam - prymitywny gatunek chłopa
A dziwimy się że libańczycy strzelają do bocianów.
Mam nadzieję że tego podłego człowieka spotka zasłużona kara. Bociany są pod ochroną.
dziś policja była u niego i go spisywała czyli forum zadziałało
pod warunkiem, że mu udowodnią lub znajdą się świadkowie
Czy coś wiadomo na temat zniknięcia tych bocianków?
Dziś rano ok 6.40 jechałem i widziałem w gnieździe jednego Bociana. Więc wydaje mi się, że wróciły.
Potwierdzam, dziś bociany wróciły :) tylko ciekawe na jak długo.. mam nadzieje, że ten pan się opamięta.
Czy to na pewno prawda? Przecież przez tyle lat były i nagle przestały się podobać? Coś nie chce mi się wierzyć?
Nagrajcie filmik i zgłoście i wyślijcie na kontak24. Niech cała Polska zobaczy tego człowieka!
jechałam do pracy i z pracy, nie ma:(
idiota, jechalem 16.04.14 i bociany w gniezdzie staly
Prawda i co wiecej przyleciały nowe bocianki które sobie owe gniazdo upodobały ale mili panstwo sa sukcesywnie wyganiane.....co dzien....
pan wygania a bocian wraca tylko zeby im krzywdy nie zrobił....hmmm moze by sie wreszcie zastanowił nad tym co robi cóz mu ten bocian przeszkadza....
no niestety bocianki zniknęły i tylko czasem odwiedzaja gniazdko dziwi mnie bierność władz:(