Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

znikająca kasa i dziwny nr z którego przychodzą smsy w tel. na kartę +0711

Ilość postów: 14 | Odsłon: 7387 | Najnowszy post
  • znikająca kasa i dziwny nr z którego przychodzą smsy w tel. na kartę +0711

Dostaję smsy z numeru +0711 o treści :" ?????????????????????" i za każdym razem coraz więcej pytajników.Nie mam nic na koncie, nie odpisuję ,nie aktywowałam nic.Podobno to dziwne smsy po których znika kasa z konta.Czy ktoś miał podobny przypadek?Zgłosiłam do operatora , ale na razie cisza.

Gość_Iwona
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: znikająca kasa i dziwny nr z którego przychodzą smsy w tel. na kartę +0711

wpisz w google" jak zablokować nr 0711..." i znajdziesz kod. Też miałem kiedyś taki problem, tylko z innym nr

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: znikająca kasa i dziwny nr z którego przychodzą smsy w tel. na kartę +0711

http://www.xperiasite.pl/uciekaj-ce-pieni-dze-z-konta-t5174.html

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: znikająca kasa i dziwny nr z którego przychodzą smsy w tel. na kartę +0711

Jakoś niewiele tutaj na ten temat

Gość_Iwona
        Zgłoś
        Odpowiedz

To jest coś niemożliwego, żeby takie płatne sms-y same przychodziły... Kolego, powiedz szczerze, wysyłałeś niedawno jakieś sms-y specjalne? Bo jeżeli tak, to dopóki nie wyślesz sms-a z rezygnacją usługi to się od tego nie uwolnisz.

server
          Zgłoś
          Odpowiedz

ja tak miałam z córki numerem- wysłała jakiś sms i zaczeły jej przychodzi i zżerać kasę

ale zadzwoniłam do operatora i zablokowałam wszelkie smsy premium a sama znalazłam w necie kod blokujący i mamy spokój

wilemo5
            Zgłoś
            Odpowiedz

W sieci T-mobile wystepowal taki problem w przypadku zle skonfigurowanej funkcji MMS.Czasami pojawiaja sie rozne trojany w aplikacjach ale w takiej sytuacji pomoze Ci ,tak jak juz poradzono w BOK-u ,blokujac wszystkie wiadomosci przychodzace z tego numeru telefonu.

martik
              Zgłoś
              Odpowiedz

Nie wiem jak to zablokować a kodu nie mam i nie widzę w necie.Jeśli ktoś mi znajdzie, będę wdzięczna.Niedawno przeszłam z abonamentu na kartę, bo skończyłam umowę abonamentową.Nie wysyłałam żadnych smsów.Nie mam nawet środków na koncie, dlatego jestem zaskoczona.

Gość_Iwona
                Zgłoś
                Odpowiedz

Podaj pełny nr tego sms-a, to spróbuję ci pomóc

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

też mam ten problem i nie wiem co zrobić byłabym wdzięczna za numer tego kodu

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

też mam ten problem i proszę o pomoc :)

Gość_mama
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

T-mobile to specyficzna usługodawca (takich jest coraz więcej). Firma, wiedząc że Polska to kraj katolicki i wciąż postrzegany jako jako wysoce moralny (ocena na świecie) - bez żenady, bo zgodnie z prawem, realizuje swój cel ŻERUJĄC na ufności Klientów. LUDZIE! TO JEST BIZNES! Tu się zarabia! A zarabiać to znaczy umieć wykorzystać: to "jak jest" i "co jest" w danym miejscu. Skoro Kościół/papież przekazują Polakom, że ludzie są z natury dobrzy (to prawda - prawda moralna) i jednocześnie nie wpajają, że w Biznesie obowiązują prawa świeckie, a nie zasady moralne to Księża stają się jakoby lobbystami Biznesu. Ułomni katolicy przyjmują podświadomie że Przykazanie Miłości działa tak samo w stosunku do osób i firmy (bo firmy to ludzie) - NIC BARDZIEJ MYLNEGO! BIZNES wymyśla produkt, KREUJE zbyt i ściąga kasę. A jeśli nie chcesz czegoś kupić to zapyta cię: "A dlaczego?" by zaraz wytrącić Ci ten argument z Twojego toku myślenia. NIE bądźcie frajerzy! BIZNES jest po to żeby oczarować klienta i spowodować by ten z uśmiechem oddał swoje pieniądze za niepotrzebną mu usługę. Przyjmijcie, że skoro sami tego chcecie to jesteście Wy (albo Wasi Rodzice) mróweczkami a T-Mobile to wasz władca. No chyba, że się przeciwstawicie temu nie działając emocjonalnie, ale racjonalnie.

Gość_Nieomylny
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

nazwij to tak jak powinno sie nazywać - złodziejstwo poprostu

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ja zablokowałam płatne smsy u swojego operatora.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę