Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: Znaleziono psa (zostawiłam w bloku 105 na Rosochach)

A to? "Boże chroń chroń zwierzęta przed takimi aktywistkami jak ta Pani i jej koleżanki w szczególnościz końca ulicy Ogrodowej. Takie osoby są najgorszą zarazą i to one wyrządzają najwięcej krzywdy zwierzętom.

I wiem co mówię bo z takimi osobami mam styczność prawie codziennie."

najpierw facetce podrzuca psa a potem tak pisze? jaki to ma sens? Podrzuca psa komuś o kim pisze, ze krzywdę wyrządza zwierzętom? To chyba powinna psa ratować a nie dawać go komus co krzywdzi co?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

A masz pewność że to ona pisała?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Jak nie ona to skąd wie o kogo chodzi pisząc "ta pani"? :D

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

A jak inaczej ma określić o którą pania chodzi:-)?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 72

Odp.: Znaleziono psa (zostawiłam w bloku 105 na Rosochach)

ludzie, ale co z psem????

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Czy wie kotś co z tym psem?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 75

zapytaj pani Gosi albo pana Marka jej adwokata :)

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Nie jestem niczyim adwokatem tylko nie lubię głupich ludzi, którzy wszystko wyolbrzymiają i demonizują. Poza tym szukają taniej sensacji, rodem z programu Trudne sprawy albo Dlaczego Ja. To niestety urok osób, które nie mają co ze sobą zrobić i wpływ życia w takim mieście jak Ostrowiec.

Gość_Marek
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Co wyolbrzymiają i demonizują? Dołożysz się do tego psa? Czy tylko filozofujesz tutaj? Ta facetka powinna ci go przyprowadzić albo przysłać rachunki od weterynarza

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

mogę sfinansować co najwyżej jego eutanazję.

Gość_Marek
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 67

Tak czytam posty tych co piszą, że podrzucanie komuś zwierząt to nic takiego i nie ma problemu i przyszło mi coś do głowy - niech ci wszyscy co piszą do tej facetki wyluzuj itd wpiszą się na listę osób którym można psy porzucone przyprowadzać bo trochę ich jest w Ostrowcu. Niech zrobią współpracę - pani Gosia będzie im przyprowadzać a oni będą się zajmować. Bo przecież to nic takiego?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ludzie weźcie się ogarnijcie z tym "podrzucaniem" bo tu nikt nikomu psa nie wrzucił do mieszkania przez okno:D

Gość_Marek
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Marek a jak nazwiesz to, ze ta baba przyprowadzila psa wciskając sąsiadowi, że uzgodniła to z tamtą kobietą? Jak tak zrobiła to pewnie przerzuca ludziom psy i koty przez ogrodzenie.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ja bym to nazwał bezgraniczną naiwnością (żeby nie użyć dosadniejszego słowa) ludzi dorosłych. Kto bez wcześniejszego kontaktu z osobą, której ma być przekazany pies zabiera go do domu? I to jeszcze przekazywanego przez osobę, której nie znają.

Ile spośród osób piszących na tym forum by tak zrobiło?

Coś mi w tu ewidentnie nie pasuje... Trochę to wygląda jak tania komedia. Dobrze, że ten pies nie umie czytać bo chyba sam by się do schroniska oddał.

Gość_Marek
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Aha i to czy wrzuca koty i psy za ogrodzenie to już chyba inna sprawa, ktoś ją złapał na tym? Jeśli nie to są to bezpodstawne pomówienia. W tej sprawie w żadnym przypadku nie ma mowy o podrzuceniu.

Gość_Marek
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 73

ja proponuje aby psa zaprowadzić tego psa panu Markowi który tak bardzo się zaangażował. Niech przeprowadzi eutanazje.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

I to byłoby najlepsze rozwiązanie. Koszt to tylko 50 zl albo i taniej a problem rozwiązuje się sam.

Zaangażował bo nie lubi ludzkiej głupoty i pieniaczy, którzy grzmią z forum bo są mądrzy przez Internet.

Gość_Marek
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Z tego co widzę na FB to ta pani nie jest mądra przez internet bo psa już do weterynarza zaprowadziła itd. W przeciwieństwie do pana marka i tej baby co cudzymi rękami pomaga. Powinniście się wstydzić.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
9 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę