Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Znaleziono psa

Ilość postów: 2 | Odsłon: 1514 | Najnowszy post
W aktualnym widoku dostępne są posty sprzeczne z Zasadami Forum. Ten widok ma pewne ograniczenia (np. nie można odpowiadać na posty). Przywróć zwykły widok wątku „Znaleziono psa”.
  • Znaleziono psa

W okolicy os. Rosochy znaleziono psa, na moje oko to chyba jakiś gatunek teriera. Pies siedział na środku drogi.

Jest potulny, grzeczny, dobrze utrzymany, towarzyski. Posiada obrożę w postaci łańcuszka oraz numerek 1287.

Psiak został nakarmiony i czeka na zgłoszenie się właściciela. Proszę o kontakt na numer telefonu 601-521-999.

Gość_Znalazca
    Zgłoś
    • Odp.: Znaleziono psa

Przepraszam, że dopiero teraz, ale zapomniałem o sprawie.

Właściciel psa się odnalazł "po numerku". Dziękuję Pani z Urzędu Miasta, która pomogła mi w znalezieniu właścicieli oraz wszystkim osobom, jakie się w tę sprawę zaangażowały.

Na marginesie - zadzwoniło do mnie jeszcze kilka osób, które poszukiwały zaginionych czworonogów, mając nadzieję, że to ich pies trafił w moje ręce. Oznacza to, że psy jednak mogą ginąć i nie należy odsądzać ich właścicieli od czci i wiary, zarzucając im (bez znajomości sprawy) złe intencje. Tak że na przyszłość Gajo nie rzucaj bezpodstawnych oskarżeń.

Gość_Znalazca
      Zgłoś
W tym wątku znajduje się 1 post, który oczekuje na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy jest zgodny z Zasadami Forum; możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem).

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
WarszawaRemont.com
Branża: Remonty
Dodaj firmę