Znalazłam dziś rano czyjąś 'zabawkę'. Próbowałam jakoś namierzyć posiadacza przez telefon właśnie, ale kom ma kody i nie ma jak. Cacko czeka na właściciela.
zanies moze na policje taki telefon nie jest tani to moze wlasciciel tam zglosi zgube
Warto się upomnieć o znaleźne w tak cennym przypadku ; ))
a gdzie zwyczajna ludzka przyzwoitość ? znalazło się coś cudzego to się oddaje, a jeśli znalazca wyrazi swoją wdzięczność znaleźnym, wtedy co innego. Pieprzeni materialiści !
Wydaje mi się, że telef zgubił uczeń THMu bo telefonu nie było, potem wysiadła gromada chłopaków pod szkołą, a komórka została na siedzeniu.
Zadzwonił już chłopak na nr zguby. Także zamykam wątek. :)
a jak miał ktoś zadzwonić jak zgubiłaś telefon?;/ oh God;/
Mira, ja znalazłem 3 telefony w różnych odstępach czasu i w różnych miejscach w Polsce i wszystkie 3 oddałem DZWONIĄC do kogoś z rodziny- kto był wpisany jako Mama, Tata czy brat. Tak więc da się.
ale chodzi mi w kontekście takim jak tu. kiedy jest blokada. Więc nie zawsze się da.
Mira dobre!!! he he
AnaiAna , może były na nim jakieś "osobiste" fotki lub filmiki i komuś się spodobały .
Kasia szacunek że są jeszcze tacy ludzie na tym świecie jak Ty,,tak samo bym postąpił a groszem nie śmierdzę ale tak się wychowałem dlatego tez bym oddał właścicielowi
a jeśli w moim przypadku całe menu kontekstowe i kontakty były w arabskich zawijasach? to do kogo dzwonić :)
Najczęściej właściciel telefonu dzwoni z telefonu kolegi lub koleżanki kiedy zorientuje się, że go zgubił.
Dzwoni oczywiście sam do siebie ;)
zablokuj u operatora