Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy jesteś za przeprowadzeniem w Ostrowcu Świętokrzyskim referendum odwołującego prezydenta miasta
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Zmieniony regulamin TV Vectra ze 3 miesiące temu

Ilość postów: 10 | Odsłon: 847 | Najnowszy post
  • Zmieniony regulamin TV Vectra ze 3 miesiące temu

Został zmieniony regulamin TV VECTRA 3 miesiace temu, do dnia dzisiejszego Ja i moi znajomi nie dostali informacji o zmianach. Jak jest u was.

Bo jak zmieniaja regulamin to mozna wypowiedziec umowe

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Zmieniony regulamin TV Vectra ze 3 miesiące temu

Jaki "regulamin"? Wypowiedzieć umowę to możesz jak Ci zmienią umowę, czyli jak dostaniesz aneks do umowy, a nie ich wewnętrzny regulamin. Polecam najpierw przeczytać umowę, którą jak widać podpisałaś bez czytania - bo o zmianach w regulaminie i wypowiedzeniu umowy też jest tam mowa.

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

to sobie poczytaj na necie - bez problemu mozna wypowiedziec umowe jezeli jakis kanał usuną itp

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

to jestes wyatkiem chyba ze Ci przyslali :)

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

Odp.: Zmieniony regulamin TV Vectra ze 3 miesiące temu

ja też takiej informacji nie dostałam

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: Zmieniony regulamin TV Vectra ze 3 miesiące temu

ja dostalem list z informacjami o zmianach i mozliwosci wypowiedzenia umowy do ktoregos czerwca.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

a kiedy dostałeś ??

Z dniem 17 kwietnia 2014 roku w życie weszły zmiany w regulaminach sieci kablowej Vectra. Warto jednak dodać, że automatycznie obowiązują one wyłącznie tych klientów, którzy podpisali umowy po tej dacie. Natomiast klienci, którzy podpisali umowy przed tą datą, powinni spodziewać się oficjalnych pism od operatora, informujących o zmianach w regulaminie. Jak zapewnia operator, są w nich podane indywidualne terminy, umożliwiające zerwanie umowy bez ponoszenia kar w ciągu minimum 30 dni od otrzymania korespondencji.

Serwis telepolis.pl otrzymał od Vectry komentarz w tej sprawie:

- Vectra jest świadoma obowiązków wynikających z ustawy Prawo telekomunikacyjne i ich przestrzega. Korespondencję o zmianach regulaminów dostarczamy systematycznie i każdy z abonentów jest informowany z zachowaniem minimum 30 dni przed wejściem w życie zmian. Każdorazowo abonenci mogą złożyć rezygnację do dnia wejścia w życie zmian. Ze zmianami zapoznają się na podstawie załączonego do każdej korespondencji wykazu zmian oraz regulaminów i cenników. Jeśli któryś z abonentów nie otrzymał jeszcze od Vectry powiadomienia o zmianach, oznacza to, iż zmiany w danym okresie jeszcze go nie dotyczą. Vectra informuje, iż każdemu z abonentów, który otrzymuje lub otrzyma pisemne informacje o zmianach, zapewniony jest minimum 30 dniowy okres na zapoznanie się ze zmianami oraz informacja o przysługujących mu uprawnieniach. Zatem cytowana powyżej data 31 maja dotyczy tylko tych klientów, którzy otrzymali od nas informację w kwietniu. Pozostali otrzymają sukcesywnie, tym samym dla nich data będzie inna z jednomiesięcznym wypowiedzeniem.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

dostałem jakoś pod koniec maja. list zwykły leżał w skrzynce.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

ja nic nie dostawalem...

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

czyli vectra leci w bambuko

Gość
                Zgłoś