Wie ktoś co się stało z tym chłopakiem, kurcze kolejny młody nas opuścił :/
podobno zemdlał na korytarzu
Wieczny odpoczynek racz mu dać PANIE a światłość wiekuista niechaj mu świeci
Z SZACUNKIEM PROSZĘ
Każde miejsce jest dobre do modlitwy menka64. Internet pod tym względem w niczym nie odbiega!
Nie przesadzaj, mówimy o modlitwie a nie mszy, wszędzie tam, gdzie jest komunikacja międzyludzka, może też być modlitwa. Nie powinno to nikogo dziwić.
meilem ci wysla
No nie wiem, nam Pani Dr zagorzała katoliczka zwróciła uwagę, że do modlenia się to jest kościół i była oburzona jak ktoś powiedział, że modlić to sie na np. łące można.
A mnie to prawdziwy ksiądz powiedział, że człowiek to pracą , dobrymi uczynkami się modli a po to Pan Bóg dał człowiekowi 10 palców żeby bez różańca , nawet w polu, autobusie dziesiątkę odmówił. Jeżeli tylko kościół jest do modlitwy to te Msze Papieskie, spotkania młodych itp są nie ważne? Coś ta pani dr kręci.
Na razie nie wiadomo co było przyczyną śmierci. Czekamy na wyniki sekcji zwłok.
Geodezja gościa wykończyła pewnie mało że studia takie z tego co wiem to pewnie i robił w kierunku i nie wytrzymał. Taki Mariusz co parę lat temu ze mną studiował geodezję ten 1 rok też odszedł. Cóż jak się samemu chcemy zamęczyć na śmierć... Szkoda go [']
gościu z 19.36 ty masz maturę i studiowałeś? Zdania budujesz jak dziecko w przedszkolu.
Ludzie, litości! Co za durnoty wypisujecie to aż mi się w głowie nie mieści! Trochę szacunku... "Geodezja go wykończyła"?! Darujcie sobie takie domysły i słowne przepychanki w tym temacie.
Ten chłopak to Patryk Błaszczak. Znałam go osobiście. To ogromna tragedia dla jego rodziny i bliskich... Przecież to jest jest niewyobrażalne, że młody zdrowy chłopak, ot tak mdleje i już nie odzyskuje przytomności! A mogło to spotkać każdego z nas...