gościu z 08:20 przecież to on sobie znalazł nową
Z żadną gimnazjalistką nie byłem więc coś sobie mieszasz :) Zresztą radzę zajmij się swoim życiem, będzie najlepiej.
Skończyłem studia 2 lata temu dla Twojej informacji, poza tym studiując można też zarabiać pieniążki. dodam również, że auto kupiłem za swoje :) nie każdy tylko narzeka jak to ciężko i nic nie robi i nie każdy pracuje w biedronce za 1200zł hejterku :)
Brawo dla pana adama. Właśnie obraziłeś osoby, które pracują za 1200 zł robiąc z nich ludzi gorszej kategorii. nie każdemu rodzice wszystko załatwiali, więc mam więcej szacunku do tych ludzi, którzy ciężko harują za te 1200 niż do takich jak ty, który nic sam w życiu nie osiągnął. A nie... sorry... udało ci się zorganizować zlot dla podobnych tobie rozpieszczonych dzieci bogatych rodziców.
nie traktuje nikogo gorzej lub lepiej ale nie lubię ludzi którzy się wpierdzielają w życie innych, lepiej by się zajęli swoim, postawili sobie jakiś cel w życiu i do niego dążyli. Dziękuje Bogu, że mam rodziców którzy ciężką pracą coś osiągnęli bo nie ma w życiu nic za darmo, oni też za darmo nic mi nie dają więc pozdrawiam i zajmij się sobą gościu :)
On jest studentem, a ty chociaż podstawówkę skończyłeś? Czy może to właśnie tych studiów mu zazdrościsz?
Kolego jcp z całym szacunkiem, ale głupoty opowiadasz. Na te 300 samochodów żaden z was, albo maksymalnie kilku zrobiło coś samemu przy tych samochodach. Pasja, praca i czas to jest siedzenie w garażu i zgłębianie wiedzy poprzez praktykę i chęć uczenia się mechaniki, zasady działania silników spalinowych, itd., a gdy w rozmowie z tymi właścicielami super fur widać pustkę wiedzy. Ktoś im te fury robi, ale sami palca pod maskę nie wcisną i pojęcia nie mają o tym, co im ktoś modyfikuje. To jest pasja? Przestań, bo to nawet śmieszne nie jest.
Hmm... Ja mam pasję do starych motocykli. Mam za sobą tysiące godzin przesiedziane w garażu. Zjeździłem pół świata za oryginalnymi częściami, gdy nie było jeszcze tak rozwiniętej sprzedaży internetowej. Poznałem setki ludzi mi podobnych takich prawdziwych pasjonatów. Znam na pamięć każdy element mechaniczny i wizualny motocykli nad którymi pracowałem. Mogę opowiadać o tym godzinami....
To jest pasja jeśli ktoś nie wie jak to wygląda.
kolekcjoner monet nie ma własnej mennicy i nie bije po nocach unikatów.
To co Ty opisujesz, to pasja do mechaniki. Czym innym jest chęć posiadania, gromadzenia, użytkowania tuningowanych aut.
Jay Leno też zbiera fajne fury a mechanikiem nie jest. ma od tego ludzi. I na to go stać.
Ale fury Jaya Leno to nie pasja tylko kaprys. W tym jest różnica.
jakie to extra samochody? jakaś felga z olx kupiona opona z allegro zderzak z ebay co to jest??? porażka mega porażka. A ta myjnia nova to słabo myje samochody ciśnie słabe, podkręcić tego karchera prosze.....
nikt Cie nie zmusza do przyjazdu, lepiej posiedź w domu :)
Myjnia myje elegancko, a zazdrość zazdrością.
dokładnie :) Pozdrawiam
uważam, że warto będzie się wybrać w sobotę do bałtowa! Do zobaczenia
do zobaczenia za 12dni. JuraPark Bałtów