już 11 czerwca w Bałtowie odbywać się będzie zlot samochodów tuningowanych. 150 najlepszych projektów z całej Polski. Kto się wybiera?
Ja sie wybieram.Dzieki za info. : )
więcej na fb - Jurassic Cars Party 2016
05 czerwca odbędzie się Auto Moto Show w Skaryszewie. Tej imprezy raczej żadna inna tego typu nie przebije.
Zlot bananowej mlodziezy ktora nie potrafi sama filtra powietrza wymienic tylko za pieniadze rodzicow sie bawia. Bylem na ostatniej edycji i jestem anty do takich imprez. Pelno zblazowanej mlodziezy tylko pasji brak. Takie imprezy dla "elit" wykluczaja podstawowe pojecie pasjonackich spotkan
Eventy na zaproszenia są właśnie po to żeby skupić imprezę na osóbach które naprawdę mają pasję i wkładają w swoje auto mnóstwo pracy i czasu a nie robić imprezy masowej na 300 samochodów z czego połowa aut nie nadaje się nawet do zaprezentowania. Nie wszystkim taka forma imprezy będzie do końca odpowiadała, dlatego nikt nikogo nie zmusza do przyjazdu. Osoby z całej Polski chwalą sobie zeszłoroczną edycję i naprawdę niektórzy jadą po 400-500km żeby tylko być i bawić się z Nami w ten weekend.
Pomysł jednak nie jest oryginalny - to miałam na myśli.
Byłem na kilku i faktycznie nic ciekawego 100% rozpieszczonej młodzieży w swoich super furach za kasę starych. Organizatorem jest również synuś bogatego tatusia i jego koledzy. Syn właściciela myjni NOVA naprzeciw Biedronki koło BP. Czarny SAAB TurboX pewnie robi teraz tu reklamę by ktoś przyjechał kto jeszcze nie był.
Młodzież się bawi!! hehe
młodzież się bawi i korzysta z życia a ty siedzisz i hejtujesz w internecie :) śmieszne.
Nie ma co się czepiać chłopaków. Ci, co jeżdżą do Zakopanego i cały okres spędzają na Krupówkach, a na Morskie Oko jadą bryczką też się potem chwalą, że są miłośnikami gór w równym stopniu co ci, którzy od świtu do nocy cały urlop tam spędzają na szlakach :)
myślę jednak że saab nie został kupiony za kasę rodziców ;)) nie ma co wrzucać wszystkich do jednego worka
student może również pracować :)
a to czasem nie ten gość, co pół Ostrowca miało polew, gdy rzuciła go jakaś gimnazjalistka i wypłakiwał się oficjalnie na fb, że kocham cię, wróć do mnie, bo sobie życia nie wyobrażam bez ciebie itd.? jeśli tak to faktycznie impreza dla prawdziwych facetów:))))))) Testosteron będzie ociekał strumieniami :)))))))))))
taaa a teraz z jakąś kolejną gimnazjalistką lata... ten to umie wyrywać...
nie przypominam sobie więc chyba mnie z kimś pomyliłeś...
Adam - no właśnie, zapomniałem imienia, ale dzięki za przypomnienie. No i jak się ta sprawa z tą nastolatką rozwiązała? Bo jedni mówili, że z litości wróciła do ciebie, inni że nie.