Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
Aktualny widok mógłby udostępnić posty, które oczekują na weryfikację (m.in. sprawdzenie, czy są zgodne z Zasadami Forum). Jednak w tym wątku brak jest takich postów. Przywróć zwykły widok wątku „Zlot i rajd pojazdów zabytkowych w dniach 7-9 czerwca 2013 na Gutwinie”.
                        • Odp.: Zlot i rajd pojazdów zabytkowych w dniach 7-9 czerwca 2013 na Gutwinie

Ale ja nie mam żadnych pretensji do bayera..hehe

To jest odpowiedź na jego sugestie co do mojej kultury.

Gość_organizatorka
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 70

Odp.: Zlot i rajd pojazdów zabytkowych w dniach 7-9 czerwca 2013 na Gutwinie

Zazdrość cię kolego zżera widzę ... Nawet nie wiesz chyba co piszesz ... Trzeba było zapłacić te 5zł (generalnie każdy park maszyn na każdym zlocie jest płatny nawet po 20zł i więcej) i pogadać z ludźmi jak to malowali pędzlem w garażu :) Zero oryginalności - no powiem ci, że popłynąłeś ... Żółte blachy nie dają od tak sobie a większość tych aut je posiadała, motocykli też kilka było, wiem bo tam byłem, wiem bo mam te blachy sam. I zaraz będzie pytanie, dlaczego nie wszystkie miały blachy żółte skoro to zabytki. Odp: bo nie każdy ich potrzebuje. Nie jest to drogi koszt ale nie ma potrzeby to nie zakłada.

Gość_oldtimer
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 71

tutaj przynajmniej płacąc za wstęp miałeś zabytkowe auta i koncerty kapel, a w bałtowie na zlocie tego całego adhd nie dość, że opłata za wstęp to jeszcze można było pooglądać samochody że hoho... normalnie jak na parkingu pod tesco, więc wolę zapłacić chłopakom za prawdziwą pasję do starych aut i ściągnięcie kapel niż za oglądanie tego co na parkingu pod galerią za friko obejrze

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                  • Odp.: Zlot i rajd pojazdów zabytkowych w dniach 7-9 czerwca 2013 na Gutwinie

"Gościu"w Bałtowie było 250 samochodów z czego większość na bardzo wysokim poziomie ale pewnie Ty i tak jeździsz najlepszym z tych wszystkich :) Ale szkoda wchodzić w jakąkolwiek dyskusję z Tobą, nie widzę najmniejszego sensu. Zrób coś Ty następnym razem i zobaczymy co Ci z tego wyjdzie...

ad4m3k
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
                  • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 78

opłata od samochodu a nie za wstęp

weź pod uwagę ze adhd płaciło za parking w bałtowie a tam sponsorów nie było... trochę myślenia ludzie! :)

dodatkowo w cenie było parę rzeczy także nie bardzo rozumiem....

a co do samochodów to jesteśmy w ostrowcu część z osób zarabia najniższą krajową czy uważasz ze przyjadą samochodami za 300 tyś? wkładają serce w to co mają i to się powinno cenić

ale dla marud ostrowieckich ciągle jest źle ;)

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę