W dniach 7-9 czerwca na ośrodku Gutwin Klub Singiel organizuje III Świętokrzyski Karburator - zlot i rajd pojazdów zabytkowych obecnie jesteśmy na etapie doboru zespołów które miały by zagrać dlatego nasze pytanie może macie jakieś ciekawe propozycje zespołów będziemy wdzięczni za sugestię i zapraszamy w czerwcu na imprezę
Klub Singiel
Zespol Tango z Bielska - graja dobra polska muzyke i sa niedrodzy mozna namierzyc na FB sprawdzeni na moim weselu:)
jak panstwo chcecie to moze balanga
Zespoły : Sztywny Pal Azji, Kobranocka, a może Lipali?
Bracia Figo Fagot :P
nie no wszystko tylko nie disco polo bo nie przyjadę
jakieś reggae / dub / ska
może Xionc Maken i Join Venture Sound System
Słucha sie leniwca, gagi, analogsow i wiele innych podobnych :) Choc stara gaga i milion lepsza niż teraz co graja
A może coś panie bajerze07 dla ludu tym razem,nie dla siebie?
Czyli co? Disco Polo i darmowe piwo, bo na to pewnie by się zwaliły tłumy.
ktoś dobrze zarzucił....bracia Figo Fagot to byłby strzał w 10-tkę.
jak bedzie tez puszczane tez i disco polo to ja ze znajomymi smiało wbijam :)
W ubiegłym roku pytaliśmy się na tym forum kto ma zagrać, a skończyło się sporą częścią niezadowolonych forumowiczów.
Skoro i teraz ktoś założył wątek to się zapytałem o zdanie. Myślę, że to też są wykonawcy dla ludzi. Ga-Ga ponadto może być dla marsjan. Z doświadczeniania wiem, że im bardziej się pytać ludzi o zdanie, tym więcej niezadowolonych i krytyki.
Przypominam ponadto, że reprezentuję stowarzyszenie i nie robię nic pod siebie, tylko razem dobieramy wykonawców żeby pasowali do klimatu imprezy. Każdy może sobie założyć stowarzyszenie, robić imprezy i układać ich program jak chce i ja go nie skrytykuję za to. Różnica jest jeszcze taka, że na forum można napisać wszystko, a my ponosimy odpowiedzdziałalność za imprezę i zadowolenie przyjezdnych.
Stajemy na głowie żeby na imprezę był wstęp wolny, a równie dobrze mógłby być biletowany. Po ubiegłorocznych zrzędzeniach zastanawialiśmy się czy tak nie zrobić. Otwarta impreza dla kilkuset osób to dla nas tylko więcej pracy, kłopotów i więcej kasy do zorganizowania. Po prostu chcieliśmy żeby mieszkańcy Ostrowca i okolic mogli skorzystać z tego, że rozwijamy swoje pasje (patrz na tytuł wątku).
Nie będę się tu więcej tłumaczył bo to nie ma sensu. Wszystkie wpisy z zaineresowaniem przeczytam, może będą pomocne w podjęciu decyzji albo podsuną nam ciekawe rozwiązania.
No i tak na koniec. Jak widać post był napisany najwyraźniej w moim zakładzie pracy. Jak już ktoś ma czas na pisanie w czasie pracy to może znajdzie 15 minut przed albo po niej. Z chęcią pogadam o zlocie i jego programie, a jak nie to nr mojego telefonu komórkowego jest na stronie internetowej stowarzyszenia.
Pozdrawiam wszystkich i piszcie. Dyskusja jest konstruktywna, kłutnia destruktywna.
Oczywiście zapraszamy na imprezę, wstęp bądź co bądź utrzymujemy wolny.
balangi nie chcemy
Zielone Żabki, Azotox i takie 2 panny ładne z O-ca punka grają
Jutro mamy zebranie stowarzyszenia, a więc będziemy musieli podjąć ostateczną decyzję. Każdy ma swoje (inne) preferencje. Raczej większość jest za reggae, tyle, że trudno jest wybrać coś sensownego w normalnych pieniądzach. Ja preferuję trochę ostrzej ale melodyjnie, co sądzie o takim składzie na sobotę:
- jakiś ochotnik z Ostrowca na początek,
- Azotox,
- Cela nr 3,
- Zielone Żabki lub Analogs.