Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Zlot 2011 - grudzień

Ilość postów: 11 | Odsłon: 1569 | Najnowszy post
  • Zlot 2011 - grudzień

Pewnie będzie kilka (minimum kilka) fajnych osób, mam nadzieję, że będzie też kilka osób z "wąsem", czyli najstarszych użytkowników.... Portal ma prawie 13 lat...... Czy chcecie sie spotkac w gronie szerszym, gronie osób bywałych tu od lat, jak również tych tych, co są tu tylko rok np. i sa bardzo fajni i sympatyczni???? Powołamy do życia Admina i spotkamy się razem? Chcecie? Proszę o wypowiedzi zalogowanych - nie stałych pod nowym nickiem, ale zalogowanych user ów......

miejcie honor

piszcie, STAŁE NICKI

a jeśli ktoś nie ma, nie kłopot, można założyć, polecam

29 grudnia 2011

ostrowiec

zlot portalu ostrowiecnr1

Kocjusz
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Zlot 2011 - grudzień

jako pierwszy mówię -nie

pragnę przypomnieć

http://www.ostrowiecnr1.pl/forum/watek/II-Zlot-Stronowiczow-grudzien-2008/s3/

dalej

http://www.ostrowiecnr1.pl/forum/watek/Zjazd-stronowiczow-we-wrzesniu/s15/

Kocjusz sama zapewniałaś -nigdy

sparzyłem się raz ,choć muszę przyznać wtedy było fajnie,atmosfera tamtego okresu na forum ,czacie teraz -bagno nie da się naprawić.Ktoś chciał to zepsuć-ja tego nie będę naprawiał/

Kocjusz chcesz organizuj ja się do tego nie przykładam.Nie zabraniam Wam-wasza wola-mnie na pewno nie będzie.

kost@
      Zgłoś
      Odpowiedz

No, pewnie zapewniałam, znów mam kolegów, co mnie kochają, bo jestem fajna, jak coś głupio powiem, zrobię, nie wiem nawet co, ale jestem zła. Wydawałoby się, ze koledzy, co razem wódkę pija to są kolegami i koniec, nie wyłączają się z rozmowy kiedy ktoś chce coś wyjaśnić. Spokojnie, mnie i tak nie będzie, ja nie dotrę. W grudniu nie ma mnie. Ale może jak jest wątek, inni zechcą się zorganizować? Powodzenia, wiem, że wiele osób chciało się spotkać. To teraz maja okazje. Miłego dnia. Pozdro Kost.

Kocjusz
        Zgłoś
        Odpowiedz

A może zróbmy spotkanie w Ostatki czyli za 3tygodnie?

napewno byłoby fajnie, jakiś lokal itd.

pozdrawiam

Marcin321
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: Zlot 2011 - grudzień

Już nic się nie da zrobić forum opanowali tzw trolle i hejterzy. 50% postów to ludzie którzy piszą głupoty, 20% to kolesie którzy szukają kochanki, 10% to te same osoby próbujące się coś dowiedzieć 10% anonimy którzy piszą z sensem, 5% bez grupy ( ich posty nie przechodzą ), 5% to odłamek postów ze strony administracji strony w celu zwiększenia aktywności.

Jeżeli brać pod uwagę 20% z czego dajemy że wykaże ochotę przyjść 4% z grupy zarejestrowanych 1% z nie zarejestrowanych to w łącznej kwalifikacji na spotkaniu możemy się doliczyć 2% aktywnych użytkowników. Ile to jest ?

Nie liczyłem tych co szukają kochanki, może się zwiększyć średnia.

pono
      Zgłoś
      Odpowiedz

to jak? ktoś ODWAŻNY???

spotkajmy się i juz

Kocjusz
        Zgłoś
        Odpowiedz

Ja bardzo chętnie się spotkam z kolegami i koleżankami z forum. Najbardziej odpowiadają mi najbliższe Andrzejki, tj. sobota ? Ale czy ktoś ma ochotę zorganizować takie spotkanie ?

Lucyferus
          Zgłoś
          Odpowiedz

Ja równiez jestem za:) Tylko ze dla mnie wchodzi w gre tylko sobota.I jakas normalna pora tzn ok godz 16-17.

zenka
            Zgłoś
            Odpowiedz

No i juz ucichło?

zenka
              Zgłoś
              Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 10

Odp.: Zlot 2011 - grudzień

Bardzo ciekawy pomysł - popieram.

tomtom289
      Zgłoś
      Odpowiedz

Moze znowu spotkac sie na Rynku a potem uderzyc do jakiegos lokalu?

zenka
        Zgłoś
        Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę