Pewnie będzie kilka (minimum kilka) fajnych osób, mam nadzieję, że będzie też kilka osób z "wąsem", czyli najstarszych użytkowników.... Portal ma prawie 13 lat...... Czy chcecie sie spotkac w gronie szerszym, gronie osób bywałych tu od lat, jak również tych tych, co są tu tylko rok np. i sa bardzo fajni i sympatyczni???? Powołamy do życia Admina i spotkamy się razem? Chcecie? Proszę o wypowiedzi zalogowanych - nie stałych pod nowym nickiem, ale zalogowanych user ów......
miejcie honor
piszcie, STAŁE NICKI
a jeśli ktoś nie ma, nie kłopot, można założyć, polecam
29 grudnia 2011
ostrowiec
zlot portalu ostrowiecnr1
jako pierwszy mówię -nie
pragnę przypomnieć
http://www.ostrowiecnr1.pl/forum/watek/II-Zlot-Stronowiczow-grudzien-2008/s3/
dalej
http://www.ostrowiecnr1.pl/forum/watek/Zjazd-stronowiczow-we-wrzesniu/s15/
Kocjusz sama zapewniałaś -nigdy
sparzyłem się raz ,choć muszę przyznać wtedy było fajnie,atmosfera tamtego okresu na forum ,czacie teraz -bagno nie da się naprawić.Ktoś chciał to zepsuć-ja tego nie będę naprawiał/
Kocjusz chcesz organizuj ja się do tego nie przykładam.Nie zabraniam Wam-wasza wola-mnie na pewno nie będzie.
No, pewnie zapewniałam, znów mam kolegów, co mnie kochają, bo jestem fajna, jak coś głupio powiem, zrobię, nie wiem nawet co, ale jestem zła. Wydawałoby się, ze koledzy, co razem wódkę pija to są kolegami i koniec, nie wyłączają się z rozmowy kiedy ktoś chce coś wyjaśnić. Spokojnie, mnie i tak nie będzie, ja nie dotrę. W grudniu nie ma mnie. Ale może jak jest wątek, inni zechcą się zorganizować? Powodzenia, wiem, że wiele osób chciało się spotkać. To teraz maja okazje. Miłego dnia. Pozdro Kost.
Już nic się nie da zrobić forum opanowali tzw trolle i hejterzy. 50% postów to ludzie którzy piszą głupoty, 20% to kolesie którzy szukają kochanki, 10% to te same osoby próbujące się coś dowiedzieć 10% anonimy którzy piszą z sensem, 5% bez grupy ( ich posty nie przechodzą ), 5% to odłamek postów ze strony administracji strony w celu zwiększenia aktywności.
Jeżeli brać pod uwagę 20% z czego dajemy że wykaże ochotę przyjść 4% z grupy zarejestrowanych 1% z nie zarejestrowanych to w łącznej kwalifikacji na spotkaniu możemy się doliczyć 2% aktywnych użytkowników. Ile to jest ?
Nie liczyłem tych co szukają kochanki, może się zwiększyć średnia.
Bardzo ciekawy pomysł - popieram.