zlikwidowac te pozal sie boze kszo 1929 jego pilkaze pjia w sobote w podzednych ostrowieckich knajpach co to za klub wstyd dla prawdziwego kszo wioski nas ogrywaja a jeszcze kiedy ogrywalismy wisłe w kakowie ech po co to wogóle i dla kogo
miasto pakuje kase w pilkarzykow ktorzy baluja w marghericie i przegrywaja z kazda wieksza wsią. kiedy miasto i huta zaczna inwestowac w inny sport ? coś czego nie ma w oc ? chcieliscie pilkarzykow to macie, a nikt na mecze nie chodzi, niedawno przejezdzalem to nawet nie bylo mlynu o ktory tak gimbaza walczyla
kso kso łostrowiec
obserwator, skoro mówisz, że z drużyną się jest na zawsze, to jak wytłumaczysz fenomen zmian frekwencji we młynie, w zależności od atrakcyjności kibolskiej rywala? Jak przyjeżdża Hutnik, Wisła czy Granat, to mobilizacja, a jak Soła czy Poronin, to garsteczka i nie ma kto dopingu prowadzić? To z kim wy jesteście na dobre i na złe? Ze swoim klubem, czy "atrakcyjnym" rywalem?
Miasto nie inwestuje w piłkę nożną. KSZO 1929 to prywatny klub pana Łaty i to on wkłada pieniądze w ten sport a nie miasto. Miasto jedynie udostępnia obiekty KSZO klubowi piłkarskiemu. Natomiast te 190 tys., o które tak wszyscy panikują, to pieniądze z konkursu na promocję gminy poprzez sport. Z tego tytułu niemal wszystkie sekcje sportowe w naszym mieście otrzymały pieniądze. Dodatkowo będą one wypłacane w miesięcznych ratach. Niestety utrzymanie piłkarskiej drużyny kosztuje znacznie więcej.
Miasto inwestuje w inne sporty - siatkówka i ręczna. Szkoda jedynie, że inwestowanie w te sporty to idealna kopia tego jak inwestowany w KSZO kiedy awansowaliśmy do ekstraklasy.
Nie ma czegoś takiego jak "kszo" - tą nazwę piszemy wielkimi literami "KSZO". I jakbyś miał jeszcze jakieś wątpliwości to zajrzyj do słowników i dowiedz się czym jest skrótowiec głoskowy, w jaki sposób się go tworzy i, co najważniejsze, jak się go zapisuje.
A nie pomyślałeś, że może akurat piszesz do osoby, która zawsze, bez względu na wyniki i atrakcyjność meczu czy rywala, jest na każdym meczu i bierze udział w dopingu, a może nawet jeździ na wyjazdy, nawet te na zakazach? To właśnie przez takich malkontentów jak ty ta frekwencja jest taka jaka jest, a nie przez osoby, z którymi próbujesz dyskutować.
Jestem ciekaw, kto był na tyle inteligentny, aby zwrócenie uwagi na poprawność gramatyczną lub ortograficzną uznać za krytykanctwo.
Najpierw fragment regulaminu tego forum: "pisz poprawnie, a więc przede wszystkim przestrzegaj zasad ortografii, interpunkcji i gramatyki. Ta zasada nie dotyczy osób z dysleksją;"
A poniżej wypowiedź, która w świetle tego punktu regulaminu nie może zostać uznana za krytykanctwo a jedynie za zwrócenie uwagi na niezgodność z regulaminem (skrótowce głoskowe zapisujemy wielkimi literami, więc post wcześniejszy nie był poprawny ortograficznie):
"Nie ma czegoś takiego jak "kszo" - tą nazwę piszemy wielkimi literami "KSZO". I jakbyś miał jeszcze jakieś wątpliwości to zajrzyj do słowników i dowiedz się czym jest skrótowiec głoskowy, w jaki sposób się go tworzy i, co najważniejsze, jak się go zapisuje."
Nie napinajcie się tak i nie mówcie mi o promocji! Nazwa KSZO zawsze kojarzy się z piłką nożną czy wam się to podoba czy nie! Saitkówka szczególnie kobiet jest rozpoznawalna w znacznie mniejszym gronie! Wiadomo, że będziemy zespołem z końca tabeli i tak naprawdę to teraz mało z kto z kibiców siatki potraafiłby powiedzieć ile jest zespołów w Orlen lidze i wymienić wszysktkie! Zapytajcie w Kielcach, Poznaniu, Wrocławiu itd czy słyszeli o KSZO i w jakiej dyscyplinie gra taki zespół odpowiedź będzie jedna! Bez odbioru!
Jak jesteście tacy cwani to utwórzcie tu taki temat i się wypowiadajcie ,mi już szkoda czasu na te bez sensowne dyskusje na tym żałosnym forum gdzie ludzie się wypowiadają bez kont... http://forumkszo.pl/ A TU DEDYKACJA DLA WAS https://www.youtube.com/watch?v=6LP3YNK4iN4
Zastanów się nad sobą adminie. Polecam wyjść na świeże powietrze dobrze ci to zrobi. http://iv.pl/images/56837025914945540117.jpg
Te 190 tys nie starczy nawet na utrzymanie tych grup juniorskich...
Jak widać niektórych czytanie ze zrozumieniem jednak boli...
Proszę o oficjalną informację bo jeśli coś przeoczyłem to chciałbym zwrócić honor. Ja osobiście nie znalazłem oficjalnej ani ostatecznej decyzji. Nadal w internecie dostępne są jedynie takie pogłoski pochodzące z grudnia 2013 roku. Na oficjalnej stronie Orlen ligi także próżno szukać takiej informacji.
Chyba cię poniosło. KS KSZO jest klubem miejskim i miasto ma obowiązek utrzymywać ten klub. Siatkarki oraz ręczni a także reprezentanci innych sekcji KS KSZO dostają wypłaty z kasy miejskiej a nie z prywatnych pieniędzy określonych osób (tak jest w KSZO 1929, które jest prywatnym klubem a nie miejskim).
To strasznie drogi ten sport ,skoro 190 tyś nie starcza na utrzymanie grup młodzieżowych -bo inne kluby dostają dotacje ,wystarczy spojrzeć no poprzednie przetargi na kwoty 5-9 tys i sobie muszą radzić.Nie piszcie tu argumentów że to pod względem ilości najbardziej rozrośnięty klub ale też nie płaci ani grosza za obiekty,tak jak to robią inne kluby....
jakis baran z sekcji pilki recznej sie odezwal baranie pilka nozna w ostrowcu to bylo i jest zycie a pilka reczna szkoda hali swiatla przyjdzje 50 osob wtym 30 zony kochanki i to jest ostrowiecka pilka reczna impreza sportowa wielki wielki obciach
Zanim zaczniesz cokolwiek likwidować najpierw<< zlikwiduj>> siebie