W kontekście co się komu wydarzyło jeżdżąc na letnich oponach. No niestety ja zakupiłem do swojego auta w tym roku nowe letnie opony i na nie jestem skazany do jazdy przez zimę. Ale w dniu dzisiejszym masakra- zero startu, zero hamowania, zero manewrów. Czy na zimówkach też tak wolno dzisiaj jeździliście i mieliście takie problemy?
Dobry kierowca czy bedzie mial letnie czy zimowki zawsze sobie poradzi! Polecam jazde na trolejach-uczy manewrowania autem podczas poslizgu! Jak dla mnie bardzo przydatna lekcja! Coz z tego ze wiekrzosc zaklada zimowki,jak lod na szosie,to nawet na zimowkach sie sunie jak na lyzwach,i niewiele osob potrafi ze slizgu wyjsc! Polecam-naprawde!
tak, zwłaszcza wczoraj dobrzy kierowcy sobie radzili sobie na letnich na drodze Kielce-Ostrowiec...
No niestety wczoraj było widać jak na dłoni, kto jechał na zimowych, a kto na letnich oponach.Pomijając oczywiście tych wszystkich miszczów kierownicy, którym żadne opony nie pomogą. Mimo śniegu można było jeździć normalnie, ale miszczowie skutecznie blokowali drogi.