Jak w temacie, stało się to dzisiaj tj. 23 lipca, około 18.20 przy wejściu od strony ul. 11-listopada, w trakcie wizyty u weterynarza.
Świadkiem lub znalazcą może być kobieta ze srebrnego VolksWagena Passata na numerach TOP ... czekająca na dziewczynę wychodzącą z FitnessClubu Olimp.
W telefonie znajdują się dane potrzebne w pracy, obiecuję NAGRODĘ !!!
jeżeli nagroda jest mniejsza niż wartość tego telefonu a zapewne tak jest to powodzenia. W tym mieście rzadko kto odnajduje zaginioną rzecz
Nagroda musi być słuszna, to rzecz oczywista. Wiadomo że najbardziej chodzi co jest w pamięci i na karcie. Raczej nie jest do użytku, jeśli jest blokada. Czekam na info, potrafię być wdzięczny.
Znalazłam kiedyś kartę do bankomatu, oddałam do macierzystego banku. W Bieszczadach, na szlaku znalazłam aparat fotograficzny. Były w nim zdjęcia między innymi samochodu. Oddałam na policję. Po rejestracji doszli czyja zguba.
kiedyś wychodziła jakaś pani z córką (kobieta 35-40) z ALTEX (ciucholand) chowała portfel do torebki ale nie trafiła i jej upadł na chodnik. Szedłem na przeciw niej, myślałem że jak większość pozbywa się śmieci (taka kultura jest) patrze a tu portfel, odwróciłem się patrze kobieta już z 10metrów za mną. Zawołałem jąi mówię portfel pani wypadł, a ta wzięła i coś tam że O BO BYM ZAPŁACIŁA W NASTEPNYM SKLEPIE zero kultury że znalazłem zawołałem, ni dziękuję ni nic, następnym razem mam nauczkę wypierd..... portfel z dokumentami a kasę wziąść jako znaleźne!!! A po drugie znająć społeczeństwo polskie-ostrowieckie to jak ja bym zgubił to by mi nikt nie oddał!
do wypowiedzi 19;13 jeszcze, nie chciałbym wiadomo jakiś kokosów za znalezienie! ALE niech sobie pomyślą ci co zgubią portfel z dokumentami to nawet jeśli za znalezienie by dali 10-20-50-100zł to i tak stratni by nie byli, a dlatego że więcej kosztuje wyrobienie prawka, dowód za darmo, pochłania czas zgłosić na policje, do banku karte zastrzec, do starostwa o wydanie nowego prawka, do UM o wydanie dowodu osobistego. ITD ITP więc stratni byście na pewno nie byli jakbyście nawet dali 50-100zl!!! Ci co zgubią nigdy nic nie dają, czasem nawet i nie podziekują więc uczą innych tego żeby nie oddawali a kasę przerąbali :)
Może nie uogólniajmy ... skoro oferowana jest nagroda, to jest i kropka.
Ja kiedyś zgubiłem portwel z pieniędzmi i dokumentami w budynku naszego pogotowia ratunkowego na ul. Focha. Pracownicy oddali nie chcąc w zamian znaleźnego. SUPERLUDZIE. Serdecznie ich pozdrawiam. Dzięki takim ludziom wraca wiara w człowieczeństwo. Pamietaj o tym następnym razem jak coś znajdziesz.
Pragnę dodać że telefon w kolorze grafitowym. Zabezpieczony pin-em, niestety wyłączył się po jakimś czasie, mogła paść bateria.
ja bym oddal jak bym znalazł bez reszty co daja w sklepie jest zbedny
ZLOKALIZUJ GO http://www.track-your-partner.com/
taa zlokalizowałem jakąś parkę,co się puka....hehe
hehe dobre
Fajne! ;)
ja jesteś gamoń to zgubiłeś he he
Nooo ... jestem gamoń, Ty pewnie nigdy i nic nie zgubiłeś :-)
Ale ja nadal szukam i proszę o pomoc.
Zgłoś na policję, podaj numer IMEI i znajdą. Jak ktoś sobie przytulił , to policja do niego zapuka i jeszcze grzywnę przytulacz zabuli.
gość 22:41 ma racje zapukają mój kolega tak znalazł i nie mineło kilka godzin i było puk puk i pytanie gdzie jest telefon a dla kogoś kto ma Androida i dobry telefon polecam bardzo dobry program Lookout testowałem lux namierza do kilku metrów bezpłatny ale konieczność włączone dane pakietowe zlokalizuje i pokaże na mapie nawet po zmianie sim