Witam. CHCIAŁABYM ZAPYTAĆ O PRZERWY ORKIESTRY NA WESELU.CZY 30 MIN GRANIA 20 MIN PRZERWY TO NIE ZA DUZO
Co będziesz stać z zegarkiem z reguły powinno sie robic 10-15 minut i 40 minut grania zeby tak było zespół musi pierwszy dostawać posiłki gorące aby szybko zjeśc i grac a nie odwrotnie miałem okazję byc na kilku weselach gdzie kuchnia wogóle niewspółpracowała z zespołem i potem były długie przerwy,i wina zespołu oczywiscie ,na nastepnym w tym lokalu juz tak niebyło zespol grał według swojego grafika tak aby dbac o swój interes a nie kuchni
To zalezy od tego ile płacisz...
Oczywiście że za dużo. Standardem jest granie około 45-50 minut i dziesięć minut przeryw. Oczywiście zdarzają się sytuacje, w których nastąpi odstępstwo od tej reguły (np goście jedzą gorące danie).
Niema zadnych standardów zespół albo sie podoba albo nie ,jak jest kiepski to i granie bezprzerwy nic mu nieda...roboty i tak niebędzie
Kosztują 3800 zł to chyba nie najtaniej. Widziałam w Internecie jak grają to mi się podobało a co do tych przerw to jakoś nie jestem przekonana bo w sumie 30 min to jest jakieś 5-6 piosenek ale 20 min to prawie tyle co zabawa
Nie ma nic gorszego na weselu niż leniwy zespół, któremu nie chce się grać. Nawet żeby nie wiem jak pięknie grali to nie wziąłbym takiej kapeli bo wesele jest po to żeby ludzie się bawili a nie siedzieli przy stole i czekali aż będzie muzyka.
A Kto zabroni grać do "kotleta"