Cześć polecam zespół MIRAGE z Ćmielowa i nie drogi .
i nie drogi i niezbyt znany, gdzie można was posłuchać macie jakieś demo może w internecie
szrotka odradzam lansuja sie strasznie wstawiaja wlasne kawalki ktorych nikt nie zna. wokal fajny ale stawiaja bardzo na siebie strasznie to irytujace. zespol ktory gra dobrze bedzie mial klientow bez narzycania sie i ustawiania wielkich banerow przy scenie z nazwa zespolu
Ja polecam Komfort .....byłam na weselu i pięknie grali...15 czerwca tegoż roku
pieknie to pojęcie subiektywne ,ale rzeczywistość jest okrutna:)))
A ja ostatnio trafiłam na taki zespół Galeria z Tarnobrzega,nie byłam na weselu jak oni grali ale po opiniach i odsłuchaniu kilku piosenek w ich wykonaniu musze przyznac ze gdybym teraz miała wybierac to na 99% bym ich wybrała,jestem juz po woim weselu wiec mi juz nie zagraja no chyba ze...
a vivat bardzo prosze o opinie czy to dobry zespol..?
potwierdzam Zespół Komfort jest super, byłem, widziałem i słyszałem, nawet z nimi grałem !!! Miałem okazję poznać ludzi i pogadać, wiem co potrafią, grałem z nimi jam-a podczas wesela teraz 20lipca, mega szacun, umiejętności niesamowite, wszyscy mają pojęcie o muzyce, to jest bardzo zgrany zespół
też znam ludzi z Komfortu, są spoko, jeśli miałbym polecać to jak najbardziej poleciłbym ten zespół
w wiekszosci siedza tu same zespoły a pytanie sie samych zainteresowanych chyba niema sensu,chyba nikt nienapisze zle o sobie?