starywyga bardzo mądry z ciebie człowiek :)
Balanga jest na rynku dość długo to znaczy że jakoś sobie radzą i starają się jak najlepiej na miarę swoich możliwości oczywiście, zatrudniają nowych ludzi inwestują w sprzęt i nie trzeba ich tak mocno krytykować, wiem że cześć zespołu a przynajmniej jego trzon z tego ,,żyje'', może więc odpuścić ekstremalną krytykę, niech sobie grają i zarabiają nikomu raczej nie szkodzą przynajmniej ja nic o tym nie wiem, oni chyba nie są aż tak oblegani przez klientów, dla każdego wystarczy ,,chałtur'' jak nie w Ostrowcu to Polska nie jest taka mała i przeważnie więcej płacą niż w naszej okolicy.
jest w tym 100% prawdy ,właśnie dokładnie tak jak piszesz tak jest na większości wesel.Różne rzeczy ludziom potrafią przeszkadzać;za głośno ,za wolno lub każdy w danej chwili chciałby coś innego.więc nie ma się co rozczulać gdyż jeszcze się taki nie urodził.....itd.młodzierz nie potrafi zrozumieć że nie tylko oni się bawią ,ale zawsze duża częś wesela to również ludzie w starszym wieku i im też coś się należy
da się bez problemu wytypować zespół :)
gość z 11.30 masz zupełną rację .Też uważam że w tym najważnieszym dniu w życiu nie powinno się eksperymentować biorąc zespół nie doświadczony.PEWNIE zaraz ktoś mnie posądzi o to że też jestem z jakiegoś zespołu -nie, ale jest to dla mnie interesująca rzecz ,gdyż mam okazję wiele z tych zespołów słuchać z innej strony(pracuję w lokalu gdzie grają).to co prezentują niektóre z nich to rozpacz.Tak że reansumując ,jest to prywatna sprawa każego,ale zważajcie na to kogo bierzecie , nie wierzcie w dobrze obrobione demówki,najlepiej obejżeć kilka płyt , a już najlepiej posłuchać na żywo
gość 13:44 to tak jak ty to masz ułatwioną sprawę, masz prezentację na żywo tych co się przewiną przez lokal, świetna sprawa :)
HDS odradzam...Bylam w lipcu tego roku na weselu z ich wykonaniem i nie polecam...po kazdej piosence wszyscy goście czekali ponad minute az orkiestra zaskoczyla zeby grac nastepny kawalek...przez cale wesele to jednak meczace...przy stole młodych tez bez rewelacji...jeden drugiego pytal co maja grac...
Gościu 123 jeśli ktoś gra muzykę a nie puszcza ją z gotowca to zawsze troszeczkę zejdzie zanim ustawi się odpowiednią barwę i tak dalej. To nie dj, który miksuje kawałki tylko żywy zespół. Przynajmniej nic nie jest z góry ustalone i zagrają każdą piosenkę jak się o to poprosi (jeśli potrafią) a nie tak jak co niektórzy mają poukładane po kolei utwory i lecą za kolejnością. Reasumując, jeśli tylko taki minus jest tego zespołu to dla mnie nie jest on wystarczający do tego aby się nie zainteresować tym zespołem.
koleżanko z12:50,mieliśmy ten zespół na weselu w sierpniu tego roku i nie uważam żeby kilkudziesięcio sekundowe przerwy między piosenkami komuś przeszkadzały,chyba to logiczne że nie mogą grać jednej po drugiej bez przerwy.My jesteśmy bardzo zadowoleni i nasi goście równierz.polecam HDS bo twierdzę że to dobry zespół.Do dziś kopiujemy płyty z naszego wesela bo wszystkim się podobało.
takie wątki to niezła rozrywka :) uśmiałem się do łez :) jesteście the best forumowicze :)
13:44 a powiedz ty mi co to jest zespół według Ciebie niedoświadczony-składajacy sie z młodych ludzi którzy weszli dopiero na rynek?czy może ze znana nazwą w którym się zmienił drastycznie skład?czy może starzy wyjadacze w tej branży lecz z nowa nazwą?
Witam. więc, ja polecam zespół HDS na wesele, ponieważ sa bezkonkurencyjni. Są na rynku muzycznym już jakieś 25-30 lat no i cóż, wiedzą, co robią. Grają tylko i wyłącznie na żywo. I zapewniają to, co jest napisane w umowie. Repertuar mają różnorodny. jestem na weselach cały sezon i mam stycznąść z panami często. Inne zespoły są lepsze, gorsze. Ale z tym zespołem się da dobrze pracować, są bardzo mili i nie piją tak, żeby nie być w stanie grać, jak to widziałem na paru weselach z udziaałem zespołu XXX. Ale każdy ma swo gust i swój rozum. Później będzie najwyżej żałował wyboru. Najlepiej iść na imprezę z danym zespołem i ocenić samemu. A jak polecam, to HDS
Źle dobierasz słowa, ,,bezkonkurencyjni'' trochę pokory, takim pozytywem tylko szkodzisz temu zespołowi, pomimo że są bardzo dobrzy to cyt. ,, nie ma ludzi niezastąpionych '', twoja opinia jest subiektywna gdyż ze wszystkich sfilmowanych przez Ciebie zespołów ten akurat przypadł tobie do gustu, jestem pewien że wesela z udziałem innych zespołów też bywały udane, mnie udało się takowe filmować i do tej bezkonkurencyjności to dużo brakuje i nie tylko HDS-owi ale każdemu innemu także. Są zespoły bardzo dobre i każdy z nich jest inny, nie ma niezastąpionych, poprostu każdy jest dobry który spełnia oczekiwania zleceniodawcy.
Kolejna autoreklama bo malo grań masakra
naprawdę świetna autoreklama ;) gratuluję pomysłu :) masakra
taki zespół, w którym drastycznie zmienił się skład to nie powinien się nazywać tak jak ludzie go znają pod daną nazwą, bo to tak naprawdę zupełnie inny zespół
gość no w sumie co to za różnica? zmienili się wszyscy, została nazwa :) ale w końcu to ten sam zespół ;))))))))))))))) miłego dnia