Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Zespół na wesele

Ilość postów: 161 | Odsłon: 12362 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                • Odp.: Zespół na wesele

gość 11:17 no jak ktoś chce wesele z "atrakcjami" to czemu nie :) jeśli tylko zespół się zjawi to reszta no .... powodzenia :) ja tam wolę atrakcje ale jedynie w postaci wspomnianego tutaj na forum wujka Henia :) inne to raczej podziękuję :)

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 100

Odp.: Zespół na wesele

no , niektóre "nazwy" sporo kosztują :) ale niektóre są całkiem do rzeczy :)

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 106

co to jest za zespol mega play,prosze o opinie jak ktos cos wie

Gość_ania
          Zgłoś
          Odpowiedz

Mega play bardzo dobry zespół. 3/4 dawnej Hawany i 1/4 Rivy. Polecam.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

gość 09:42 gratuluję wiedzy i sprawności liczenia :) akurat jak ktoś nie zna ani Hawany czy tam Rivy , ja nie znam, to to co napisałeś powyżej, to mówi mi to naprawdę bardzo wiele :) czyli nic, jakby się kto nie domyślił :)

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

3/4 Hawany - Edyta I, Artur A, Stasiu S. i Kajo ;-) Super zespół

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 105

ZESPOL STO LAT LUBLIN SWIETNY POLECAM

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

System Band mają stronkę wystarczy posłuchać

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

"STARY WYGA" CZYTAM I SIĘ ŚMIEJE,. JAK NIE DASZ RADY POMALOWAĆ SCIAN TO DOPIERO JESTEŚ "WYGA" HAHAHA

Gość_INGA
          Zgłoś
          Odpowiedz

Inga a ty to jakaś niekumata jesteś, gość podaje przykład i tłumaczy na tym przykładzie, a ty że nie umie ścian malować, i tak powstaje głuchy telefon :)

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 122

INGA szanowna dla twojej wiadomości to umiem malować ściany i to bardzo dobrze, bo jestem fachowcem w tej branży, ale nie ważne, nie będę się tu tłumaczył, tak mi się po prostu nasunęło, jeśli wolisz podam przykład na pieczeniu placków bo na tym się akurat nie znam, czyli specjalnie dla ciebie, jako indywidualne podejście do klienta, chciałbym upiec placek, mam przepis ale w życiu nie upiekłem żadnego , może wyjdzie może nie :) to miałem na myśli, pisząc o początkujących zespołach, czy pasuje teraz takie wytłumaczenie :) pozdrawiam szanowną Panią :)

starywyga
            Zgłoś
            Odpowiedz

:)

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
          • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 124

NIE DA SIE WYTYPOWAĆ ZESPOŁU NA 100%. BO KTOŚ PRZYJDZIE I POWIE GRALI TO SAMO CO U XXX I ZAWSZE ZNAJDZIE SIĘ TAKI CO POWIE ŻE MUZYKA BYŁA DO KITU

Gość_INGA
            Zgłoś
            Odpowiedz

w 100% nie, ale w 99% tak :) zawsze jakiś się znajdzie co mu coś nie pasuje, słuchaj INGA, opowiem ci, jak graliśmy kiedyś przy stołach wszystko było świetnie, wszyscy śpiewali, kiwali się, że aż miło, ale był jeden człowiek, siedzący przy stoliku, o którego obijali się goście z lewej i z prawej strony i się nie ruszył!!! i nie zaśpiewał nic!!! bo twierdził, że to obciach i on nie będzie ani śpiewał ani się kiwał, no i co mu zrobisz? nie chce to nie,

tak jak my to zawsze dostosowywaliśmy się do tych 99% ludzi, bo inaczej to kapota jakby tak chcieć brać do siebie wszystko, nigdy idealnie nie jest, a na weselach to już szczególnie, zawsze ktoś z czymś wyskoczy :)

Ludzie to nawet potrafią przeszkadzać przy podziękowaniach Młodym i Rodzicom, bo akurat zachce im się oberka, też tak bywa :)

starywyga
              Zgłoś
              Odpowiedz

I WŁASNIE MIO TO CHODZI STARYWYGA. NIKT NIKOMU NIE DOGODZI. A MOŻE DJ?

Gość_INGA
                Zgłoś
                Odpowiedz

jeśli z wesela chcemy zrobić dyskotekę to pewnie , czemu nie

Gość_młodszywyga
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 131

dj czy zespół to już oddzielny temat, do tego wątku o zespole na wesele to trochę nie bardzo na taką dyskusję, bo to książkę można napisać o tym, dj tym bardziej nie dogodzi wszystkim, nawet z faktu, że jest dj-em bo chociażby przyjdzie babcia dziadek który chce zobaczyć i posłuchać jak gość gra na konewce czy solo na gitarze, pomijając brak wyprowadzenia i wiele innych rzeczy, zespoły też mają swoje plusy i minusy to zależy gdzie i dla kogo i za ile :) jak dzieciaki mają zabawę w przedszkolu czy pikniku , to jak mówię to temat na większą dyskusję

nie mam nic do dj-ów też są potrzebni

starywyga
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

starywyga ale z tych zespołów z "nazwami" to też trzeba wiedzieć który wybrać, ja takie fora to traktuję jedynie jako informację jakie zespoły obecnie działają :)

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
10 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę