gość 11:17 no jak ktoś chce wesele z "atrakcjami" to czemu nie :) jeśli tylko zespół się zjawi to reszta no .... powodzenia :) ja tam wolę atrakcje ale jedynie w postaci wspomnianego tutaj na forum wujka Henia :) inne to raczej podziękuję :)
no , niektóre "nazwy" sporo kosztują :) ale niektóre są całkiem do rzeczy :)
co to jest za zespol mega play,prosze o opinie jak ktos cos wie
Mega play bardzo dobry zespół. 3/4 dawnej Hawany i 1/4 Rivy. Polecam.
gość 09:42 gratuluję wiedzy i sprawności liczenia :) akurat jak ktoś nie zna ani Hawany czy tam Rivy , ja nie znam, to to co napisałeś powyżej, to mówi mi to naprawdę bardzo wiele :) czyli nic, jakby się kto nie domyślił :)
3/4 Hawany - Edyta I, Artur A, Stasiu S. i Kajo ;-) Super zespół
ZESPOL STO LAT LUBLIN SWIETNY POLECAM
"STARY WYGA" CZYTAM I SIĘ ŚMIEJE,. JAK NIE DASZ RADY POMALOWAĆ SCIAN TO DOPIERO JESTEŚ "WYGA" HAHAHA
Inga a ty to jakaś niekumata jesteś, gość podaje przykład i tłumaczy na tym przykładzie, a ty że nie umie ścian malować, i tak powstaje głuchy telefon :)
INGA szanowna dla twojej wiadomości to umiem malować ściany i to bardzo dobrze, bo jestem fachowcem w tej branży, ale nie ważne, nie będę się tu tłumaczył, tak mi się po prostu nasunęło, jeśli wolisz podam przykład na pieczeniu placków bo na tym się akurat nie znam, czyli specjalnie dla ciebie, jako indywidualne podejście do klienta, chciałbym upiec placek, mam przepis ale w życiu nie upiekłem żadnego , może wyjdzie może nie :) to miałem na myśli, pisząc o początkujących zespołach, czy pasuje teraz takie wytłumaczenie :) pozdrawiam szanowną Panią :)
NIE DA SIE WYTYPOWAĆ ZESPOŁU NA 100%. BO KTOŚ PRZYJDZIE I POWIE GRALI TO SAMO CO U XXX I ZAWSZE ZNAJDZIE SIĘ TAKI CO POWIE ŻE MUZYKA BYŁA DO KITU
w 100% nie, ale w 99% tak :) zawsze jakiś się znajdzie co mu coś nie pasuje, słuchaj INGA, opowiem ci, jak graliśmy kiedyś przy stołach wszystko było świetnie, wszyscy śpiewali, kiwali się, że aż miło, ale był jeden człowiek, siedzący przy stoliku, o którego obijali się goście z lewej i z prawej strony i się nie ruszył!!! i nie zaśpiewał nic!!! bo twierdził, że to obciach i on nie będzie ani śpiewał ani się kiwał, no i co mu zrobisz? nie chce to nie,
tak jak my to zawsze dostosowywaliśmy się do tych 99% ludzi, bo inaczej to kapota jakby tak chcieć brać do siebie wszystko, nigdy idealnie nie jest, a na weselach to już szczególnie, zawsze ktoś z czymś wyskoczy :)
Ludzie to nawet potrafią przeszkadzać przy podziękowaniach Młodym i Rodzicom, bo akurat zachce im się oberka, też tak bywa :)
I WŁASNIE MIO TO CHODZI STARYWYGA. NIKT NIKOMU NIE DOGODZI. A MOŻE DJ?
jeśli z wesela chcemy zrobić dyskotekę to pewnie , czemu nie
dj czy zespół to już oddzielny temat, do tego wątku o zespole na wesele to trochę nie bardzo na taką dyskusję, bo to książkę można napisać o tym, dj tym bardziej nie dogodzi wszystkim, nawet z faktu, że jest dj-em bo chociażby przyjdzie babcia dziadek który chce zobaczyć i posłuchać jak gość gra na konewce czy solo na gitarze, pomijając brak wyprowadzenia i wiele innych rzeczy, zespoły też mają swoje plusy i minusy to zależy gdzie i dla kogo i za ile :) jak dzieciaki mają zabawę w przedszkolu czy pikniku , to jak mówię to temat na większą dyskusję
nie mam nic do dj-ów też są potrzebni
starywyga ale z tych zespołów z "nazwami" to też trzeba wiedzieć który wybrać, ja takie fora to traktuję jedynie jako informację jakie zespoły obecnie działają :)