Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Kto zostanie nowym Prezydentem RP
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Zespół na wesele

Ilość postów: 161 | Odsłon: 12360 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 82

Odp.: Zespół na wesele

Polecam zespół Champion grają naprawde świetnie

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Zespół na wesele

jaki ma skład

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 88

Riva Band to nie słyszałem, żeby miał perkusję

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Miałem ślub 3 latka temu. nie szukałem zespołów z "nazwą". Spotkałem się z kilkoma. Chcieliśmy żeby grali na "żywca" (tak było w umowie), nie mieli przerw w graniu o ustalonych godzinach(spotkałem się z taką kapelą co z zegarkiem w ręku grali 30min i 20 min przerwy) gdy się ludzie bawili to grali. I chcieliśmy żeby też śpiewali za stołami, ale nie podczas obiadu, naszym zdaniem to przeszkadza.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

każdy zespół się jakoś nazywa gość 15:04, nikt nie chce zbieraniny przypadkowych ludzi, i nie wiadomo, czy dany zespół się stawi czy się nie stawi na wesele, a jak już ma nazwę to musi dbać o swoją markę, i to w jakiś sposób motywuje takie zespoły

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

15:28. Zgadza się że każdy zespół ma jakąś nazwe ale po popularnosci nazwy nie ma co szukać. najlepsi dla mnie to są tacy którzy dopiero zaczynają. własnie tacy się starają żeby dobrze wypaść.Reszcie zależy na kasie.ZAGRAĆ I SKASOWAĆ. Cy nie mam racji?

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Absolutnie gość 07:57 nie masz racji, może i się starają, ale to nie wystarczy, ja też mogę się starać robić wiele rzeczy, np. pomalować mieszkanie, ale jak w życiu tego bym nie robił to bym nie wiedział, że coś może kapnąć, że mogą się zrobić smugi itd. wracając do tematu to taki zespół nie ma pojęcia co grać, wiele piosenek zwyczajnie "spalą", tą wiedzę zdobywa się latami, trzeba pograć pare sezonów i wie się dopiero z takim doświadczeniem że to i to się nie sprawdzi.

Nie zgodzę się też, że reszcie zależy, żeby tylko skasować, są oczywiście tacy, ale to tak jak wszędzie, w każdej branży, jednak jest wiele zespołów, które przykładają się bardzo do pracy, i absolutnie nie zgodzę się z tobą gość 07:57

Kolejna sprawa, to "nazwa" zobowiązuje

I ostatnia sprawa, startujący zespół nie zna "reguł" jakimi rządzi się dana impreza, i często przez to jest wielka klapa, mimo szczerych chęci i starań

Tak właśnie jest gość 07:57 z początkującymi zespołami

Gość_stary wyga
              Zgłoś
              Odpowiedz

stary wyga. nie masz racji.dąże do tego że jeśli ludzie są spoko to zatańczą przy graniu wójka "heńka) na tależach. i tyle w temacie.....

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

gość 11:06 nie masz pojęcia co mówisz, mylisz tu pojęcia, aczkolwiek jest sporo racji w tym co mówisz, wujek Heniek owszem, może sobie zagrać DODATKOWO sam czy razem z zespołem to już kwestia dogadania, i jest to urozmaicenie wesela, i ludzie będą się świetnie bawić, bo to jest atrakcja, jako WYDARZENIE na weselu, tak jak i ktoś z gości zaśpiewa coś Młodym, gwarantowane, że jest poklask po takim występie, ale nie jako fundament wesela :)

to są dwie różne sprawy, tu właśnie kłania się doświadczenie, masz 3 pokolenia, które musisz zgrać ze sobą, taki wujek zagra ci, jest to fajne, zgadzam się, ale tylko na chwilę, tak jak powiedziałem powyżej, jako atrakcja, niektóre zespoły tego nie rozumieją niestety i całe wesele wszystko na jedno kopyto :)

starywyga
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

starywyga a ty grasz w jakimś zespole? mógłbyś podać jak się nazywa twój zespół, byłbym wstępnie zainteresowany

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

nie grywam już po weselach :)

starywyga
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

nikt nie chce z tobą grać ?

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

gość 13:55 dobre to :) czy by chciał kto grać ze mną, sam sobie odpowiedz, powiem tylko, że grałem 40 lat na weselach :) więc sam widzisz, doświadczenie mam marne, kto by chciał takiego żółtodzioba :) a tak poważniej to nie chce mi się zwyczajnie, zęby na tym zjadłem, młodzi niech się teraz produkują :)

starywyga
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 111

gość 07:57 to sobie zatrudnij taki zespół, powodzenia

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 112

Z drugą częścią oj masz masz rację

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

Eksperymentowanie na ten jeden dzień czy uda się zespołowi zagrać czy nie? .... no gratuluję :) bez komentarza

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
10 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Magdalena Bęben Design
Branża: Biura projektowe
Dodaj firmę