wystarczy że wpiszesz zespół HDS Bałtów,dołądnego adresu strony nie znam.
najlepszy zespół na wesele to taki gdzie ludzie umieją grać, ładnie śpiewają, fajnie bawią i mają przystępną cenę :)
nie cierpie kapel gdzie stroją instrumenty pół godziny i zagrają 15 minut i potem przerwa :(
HDS najlepsi są jako zespół na tym rynku
Jeżeli mowa o tym
http://hds-baltow.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=97&Itemid=90
to gratuluję gustu muzycznego...
gość 13:59 bo ty tak napisałeś? :)
Najlepszy zespół na rynku to Balanga
A co znów konkurencja???? Grania się skończyły i wszyscy z konkurencji są be tylko Ty caca?????? Nie tędy droga GOŚCIU 20;51!!!!!!! Dla mnie oni są zajebiści i już!!!!!!
Sory za słówko na "z" ale dla mnie są naprawdę fajnym zespołem.
a mógłby ktoś polecić jakiś zespół, który ma w składzie skrzypce?
Najlepszy zespół to zespół Sektor
gość 22:51 cyt.
"A co znów konkurencja???? Grania się skończyły i wszyscy z konkurencji są be tylko Ty caca?????? Nie tędy droga GOŚCIU 20;51!!!!!!! Dla mnie oni są zajebiści i już!!!!!!"
piszesz jak zdesperowany zespół który nie ma grań, próbując szukać jakiegoś usprawiedliwienia, ktoś ci wyraźnie nadepnął na odcisk, i to na bank ktoś zdecydowanie lepszy i jeszcze tego nie przyjąłeś do wiadomości :) akurat z Balangą to myślę, że nie masz nic wspólnego nawet pewnie nie wiesz jak grają i w życiu ich nie widziałeś na oczy, i zupełnie nie rozumiem twojego komentarza (tonący brzytwy się chwyta? o to chodzi?) ja osobiście nie mam nic do Balangi, nie słyszałem jak grają to nie będę ani bronił ani negował, ale że tam jednej osobie się nie podobało i coś tam ktoś napisał, to nic nie znaczy, a ty już z agresją wylatujesz na kogoś, jeszcze się taki nie urodził co by dogodził wszystkim, ale do ciebie mam gość 22:51 dobrą radę, omijaj takie wątki, wszystkim będzie na korzyść, bo trochę tu motasz bracie :)
Do GOŚĆ -DOBRA RADA - może to tak zabrzmiało trochę dziwnie :),ale ja miałem na myśli to ,że Balanga gra naprawdę fajnie .Bo nie na jednej imprezie byłem gdzie grali .Myślę że mój poprzednik z 2012-11-19, 20:51 to raczej niezdrowa konkurencja skoro tak mu przeszkadzają.:).
nie wszyscy to konkurencja, nie można tak zakładać, nawet jak się pojawią jakieś wpisy niekoniecznie na korzyść jakiemuś zespołowi, to naprawdę nic nie znaczy, są tacy co im w głowie heavy metal, co absolutnie nie nadaje się na wesele, no chyba na jakieś dedykowane na taki styl, to jak najbardziej, ale od razu zakładać, że jak nie pasuje to konkurencja to nie za bardzo, wszystkim ludziom się nie dogodzi, a po prostu nie trzeba dać się sprowokować i tyle, człowiek se ulżył i już, może coś mu nie pasowało, to jego problem :)